Szerintetek melyik cumi a jó a babának? Miért?
Sziasztok!
Babám (1 hónapos)csak alkalmanként cumizik, általában csak akkor ha nyűgös, fáradt. Nem minden elalváshoz igényli, nagyon változó, hogy mikor fogadja el. Ha pl. éhes, és akkor akarom neki adni, hogy amíg elkészítem a tápot ne sírjon, akkor öklendezik tőle. Jelenleg AVENT cumit használunk.
Van tapasztalatotok, hogy melyik a jobb, vagy ti melyiket/miért szeretitek? Köszönöm!
Mam cumikathasználunk kezdettől.Megmondom őszintén, hogy azokat kaptam olcsóbban:)
Vettem Mam perfect cumit is, aminek extra vékony a szívókanyaka, mert egészségesebb az állkapcsának, de az volt az első cumija is a lányomnak, amit láncostul elhagytunk.Így nem vettem olyat többet, mert ahhoz drága.A DM-ben vettem neki babylove cumit.A 2db volt 550 ft, ugyanolyan szimmetrikus mint a Mam, csak jóval olcsóbb.Amúgy a lányomnak tök mindegy milyen cumi, csak szimmetrikus legyen.A Nukos nem jönne be neki, mert annak az etetőcumijától is rosszul volt és az hasonló kiképzésű, mint a rendes Nuk cumi.
A lányomnak állandóan a szájában lenne ha tehetné.Ha talál egyet rögtön bekapja, de el szoktam venni tőle, csal alvásnál nélkülözhetetlen.
Egyéves a lányom
10:40-es válaszoló:
Mit értesz azon, hogy attól rosszul volt a lányod?
Köszi a választ!
Mindenki:
Kivételesen azt mondom, most nem számít az ár... mivel nem használjuk állandóan, így gondolom a fogyása sem lesz olyan nagy mértékű. Ha nem az ár befolyásolna, akkor is az említett cumi márkát választanátok? MAM, NUK...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!