Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik pelenka a legjobb...

Melyik pelenka a legjobb szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
pampers activ baby a legjobb!én a liberot is szeretem!a huggist egyáltalán nem szeretem...a lidl saját márkás pedig nappalra tökéletesen jó itthonra!
2012. jan. 9. 09:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Pempers narancssárga,de most az utobbi időben kifolyik, ezért vagy kéket vagy fehéret veszek, azt hiszem ezek gumisak.
2012. jan. 9. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Dm-es babylove-ot veszem, olcsó éd jó, na és nem mellesleg pontokat kapok érte és válthatok be rá.
2012. jan. 9. 10:21
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Mi ma Liberóbol tankoltunk be, amellett döntöttünk.

2012. jan. 9. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:
libero
2012. jan. 10. 11:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Bebish és a PINE!

Olcsó, jó minőség, nincs éjszakai ágyazás! :)

2012. jan. 24. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:
A kórházban Libero-t kaptunk. Sokáig csak azt tűrte el a popsija, minden mástól nedvedző piros lett. Aztán később már váltogattunk, próbálgattam. Szerintem az összes létezőt kipróbáltuk. A legmárkásabbak és egyúttal drágák egytől-egyig átáztak. Végül a penny-snél kötöttünk ki. Ezen kívül még a Huggies is bejött, de drágább. Persze, nagyon függ a babától. Az én 1 éves bébim megiszik 6-7 dl folyadékot (víz és tea), így egyébként is 2 óránként cserélünk.
2012. jan. 24. 20:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem mondanám egyikre sem, hogy az a legjobb.

Minden a babától függ, hogy melyiket bírja a bőre, mennyire mocorgós, mennyit eszik-iszik, de ezt tudjátok ti is...

Ami nálam bevált az a Bebsih és a PINE.

Kezdettől fogva a bebish használtuk nappalra a pine-t pedig éjjelre.

Árban is jól jön ki,

főleg most h ha 23 db-os veszel akkor nem számítanak szállítást.

:)

2012. febr. 21. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!