Milyen tejet adtok 1 eves gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Kislanyom 1 eves a heten. Meg mindig szopizik de mar csak egyszer hajnalban. A tobbi tej itala emellett tapszer volt 1-es. Nem valtottam 2-es tapszerre (6 honaptol) mert a vedono azt mondta az 1-es is eleg ha emellett jol eszik. Most hogy 1 eves lesz mire valtsak? Rogton 3-as tapszerre (1 eves kortol) vagy tehentejre? Ti mivel itatjatok 1 evtol gyerekeiteket es miert? Koszi2012. jan. 8. 12:55
1/3 anonim válasza:
Én tejet adtam neki, bolti 2,8-ast. De ne tartós tej legyen. Nem is forraltam neki, hiszen az már pasztőrözve van. Egyébként 25 hós koráig szopizott.
2/3 anonim válasza:
Tejet adtam neki. 3,5%öst vagy házit. Mindkettőt forraltam,1,5éves kora után már csak a házit.
Azért adtam neki tejet,mert 1éves koráig írt csak fel az orvos tápszert,és nem tartottam fontosnak tovább adni. Az az igazság hogy előtte is ivott már,de nem "nagyüzemben"! Szerencsére semmire nem allergiás a lányom,és nagyon jó étvágya van. 22hónapos.
3/3 anonim válasza:
A kislányom 1 éves korától bolti tejet kap.2,8-ast forralva.Már 22 hónapos de én még forralom neki.Tartós tejet ne adjál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!