Honnan tudhatnék meg többet a babajelelésröl?
Figyelt kérdés
Neten néztem, de nem sok minden van róla. Valaki csinálja?? Ha igen, tényleg olyan jó, mint ahogy le van irva?? Könnyen megtaulják a babák??2009. máj. 24. 03:43
1/2 anonim válasza:
Szia,én megvettem a Babajelek című könyvet.Igazándiból abban arról írnak,hogy akkor érdemesebb elkezdeni,mikor már stabilan tud ülni a baba.Tehát én most várok(majdnem 7hónapos a fiam).De azt észre vettem,hogy egy csomó jelet tud magától.Pl.ha éhes,akkor azt csinálja ami a könyvben van,vagy ha fel akar kéredzkedni,mutatja hogy mekkora nagy :-)
biztosan jó dolog,és a könyv se olyan drága.2600.-az Anima könyvesboltban.
jó jelelést.
2/2 anonim válasza:
babakezek.hu
Általánosságokról írnak, azt hiszem, tanfolyam is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!