Hány hetesen esett le a bábátok köldökcsonkja? Hogy nézett ki a helye?
Figyelt kérdés
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy majd 2-3 hetes korában esik le. Viszont ma leesett (1 hetes), ill. még tartja egy kis szál, leszedni nem merem, félek, hogy fájdalmat okozok neki. A helye váladékos. Mit tehetek vele?2009. máj. 23. 13:37
1/10 anonim válasza:
Nekünk volt vagy 3 hetes, csodálkozott is a védőnő, hogy ilyen sokára. Még utána is váladékozik egy kicsit, nyugi. Kezeld úgy, ahogy előtte.
2/10 anonim válasza:
Hagyd majd leesik holnapra :) Ugyanugy kezeld, mint eddig.
3/10 anonim válasza:
Nekem ugyanígy volt. Mikor mutatni akartam a védőnőnek, hogy leszedhetem-e pont le is esett a szemünk láttára. Ugyanúgy kezelheted mint eddig.
4/10 anonim válasza:
2 hetes korában esett le, nálunk is volt egy ilyen pár napos egy szálon lógó eset. De nem nyúltam hozzá. A helye szép, de folymatosan tisztítgatom alkohollal, mert van még benne maradvány.
5/10 anonim válasza:
Nálunk kb. 10 napos volt, mikor ilyen állapotba került, hogy egy szálon lógott. Törölgesd az alkohollal, amit kaptatok minden pelenkázáskor. Az szárítja is és fertőtleníti. Egyáltalán nem fáj neki, emiatt ne aggódj! De a legjobb, ha hagyod magától leesni.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
És a helyét ugyanúgy alkohollal és hintőporral lehet kezelni amíg váladékos? Valamivel leragasztottátok, vagy jobb ha szellőzik?
2009. máj. 23. 14:09
7/10 anonim válasza:
Jobb, ha szellőzik. Teljesen ugyanúgy lehet kezelni. :-) Emlékszem én is mekkora parában voltam, hogy úristen most mi lesz?! :-)
8/10 A kérdező kommentje:
Hát betojtam rendesen. Mondom most akkor mi van? Nekem nem ezt mondták:D Kedves védőnőmet meg nem értem el, bár inkább kérek tanácsot itt, tapasztalt anyukáktól, mivel védőnőm 2 éve végzett a sulival...
Jó babázást Nektek!
2009. máj. 23. 15:16
9/10 anonim válasza:
6 nap mulva esett le minden este be kentem neki szeszel.
10/10 anonim válasza:
Én egy steril gézlapot tettem rá minden ápolás után, mert a kórházban is így láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!