Nagyon meleg van nálunk a panelban, hogyan tudnám kisfiam számára elviselhetőbbé tenni?
Én leírom Nektek, mi hogy csináljuk évek óta. :) Tetőtérben lakunk, jó a szigetelés de mégis meleg van, az ablakon árad be a meleg. Maradt meg az építkezés után hőtükör fóliánk (ez a tető és a gipszkarton között van az egész tetőn, szigetelés gyanánt) és ezt ragasztjuk minden ablakra nyáron.
Kb 3-5 fokot hűt, szűrve engedi át a napfényt, de a meleget egyáltalán nem, az ablak hűvös marad, ahol nincs fólia, ott tök forró! Egyetlen hátránya van, hogy a virágok kihalnak, ha fent a fólia, de úgy vagyok vele, inkább a virágok mint mi, pedig őket is sajnálom :(
Ja meg még annyi, hogyha nincs nagyon meleg, akkor nem túl jó, tehát mi úgy szoktuk ragasztani, hogy feltekerhető legyen az alja.
Kívülről nem szép, úgy néz ki, mintha alufólia lenne az ablakon, de nem érdekel, bent kellemes a levegő.
Szia!
Az én kislányom még csak 5 hetes, nálunk is kb. délig-fél 1-ig süt ide a nap (panel). Én redőnnyel + ventillátorral oldom meg(nagyon halk szerencsére), persze úgy, h nem a picire irányítom :) Ritkára van húzva a redőnyünk, az ablakot kinyitom, függönyt ráhúzom, és arra irányítom a ventillátort, így forog a levegő, és a babánk is jól alszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!