Miért játszik az étellel?
Figyelt kérdés
Legújabb az hogy fújja kifelé,pedig rászólok,tőlünk ezt nem látja,direkt nem is nevetek rajta,de neki valamiért ez a köpdösés,fújás nagyon tetszik.Szerencsére nem végig,csak mikor már kezd jóllakni.2009. máj. 23. 06:08
1/3 anonim válasza:
Így jelzi,hogy jóllakott,nem kér többet.Az én fiamra nagyon kellett figyelnem,mert ha elég volt neki, az ételt nem nyelte le,hanem "gyüjtötte" a szájában,és ha tele volt a szája,rámfújta az egészet.Próbáld megfigyelmi,mikor elég neki az étel,mikor nem eszik már olyan mohón.Majd kinövi.
2/3 anonim válasza:
igen, az én fiam is így jelzi, hgoy nem kér többet. az előtte lévő néhány kanál már nehezen csúszik le neki, lassabban fogadja el a falatot, és morog hozzá:-) ha jön az első fújás, én abbahagyom az etetést, mindegy mennyit evett meg. utána már ugyis az jönne, hogy még 3 falatot kifúj, aztán meg nem nyitja ki többet a száját:-)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. máj. 23. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!