Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bevágott szopcsi után még 150...

Bevágott szopcsi után még 150 ml tejpépet. Jól tettem, hogy adtam neki?

Figyelt kérdés
6 hónapos a kislányom, szopik még minden étkezés után, akár napi 7x is. Vacsi után megkínáltam tejpéppel (folyékonyat vettem Nestle), a varázsitatóból kapta. Most akkor minden vacsihoz adjak? És milyet? Mert ez nem éppen a legolcsóbb... Általában éjszaka 2x kel még szopni, gondolom nem lakik túl jól. Kiváncsi vagyok, hogy most mi lesz, azaz mikor ébred.. És a tejpéphez nem kellene vizet innia? Pfúú, mennyi kérdés! Köszi a válaszokat előre is, de nagyon elbizonytalanodtam.
2009. máj. 22. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 6 hósan még éjjel kétszer kel, akkor lehet, hogy jól tetted, hogy adtál neki. Kíváncsi vagyok, szerintem átalussza az éjszakát... :-)
2009. máj. 22. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 8 hónapos a fiam és még mindig 2-3-szor szopizik éjjel.Próbáltam a sinlacot is és a tejpépeket is akkor is ugyan úgy kelt.
2009. máj. 22. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, job lett-e az éjszakátok, de én is 1x kipróbáltam a tejpépet..hát, bizony azóta se soha nem adtam este, mert akkor nem csupán 1-2 alkalommal szopizott a kislányom, ahogy addig és azóta is, hanem legalább 5-6x. Valószínűleg a tejpéptől szomjas volt éjszaka és amiatt kért többször , mert elég volt neki néhány korty és már aludt is tovább. Pedig a tejpép után még meg is itattam és ivott is rendesen.. Persze, lehet, hogy nálatok bejön és tényleg jó lesz, ha esténként adsz neki .
2009. máj. 23. 08:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó reggelt! Elég jól aludt a kiscsajszli. Csak 4-kor ébredt! Egy kicsit örültem! Megpróbáljuk ma is... Köszi a válaszokat!
2009. máj. 23. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!