Mikortól kellene darabost ennie a babának? Mikortól "ciki" pépesíteni mindent?
Nem hinném, hogy vissza kéne állnod a pépelésre. Igenis erőltesd a rágást, mert gondolom nem élete végéig szeretnél pépeset adni neki.
Amúgy mikortól ciki? Ez sok mindentől függ.
Fiam (5 éves) pépeset evett még 11 hónaposan is, mert nem volt foga még.
Lányom (3 éves) 8 hónaposan már volt foga, így kapott darabosat is szépen sorban.
Nem akarom eröltetni, mert akkor egyrészt felhúzom magam nagyon, hogy nem eszik rendesen (100 gramm tuti nem elég neki), másrészt akkor már dacból, vagy tudom is én miért, a pépeset sem eszi.
Viszont fogzik most is, lehet, hogy az a baja? Lehet, ha kibújt a következő fogacska, menni fog a darabos?
Ő nem öklendezik, ügyesen rág, de mintha a felénél jól lakna, vagy nem is tudom. Este vajas kenyeret szokott enni, egyedül, az ügyesen megy.
A másik, nektek volt olyan darabos kezdetén, hogy a kakiban benne volt konkrétan a kaja darab? Pl. répát mindig látok úgy, ahogy lenyelte, darabosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!