Hogy oldjátok meg a babaúszást, ha épp akkor van a havitok? Mi most megyünk először, mert le van maradva, csak akkor mehet a köv. Csoportba, ha ezt a 4 hetet végigcsinálja.
2.vagyok!
Kedves Első!
Nembiztos hogy mindenki szeret ám tamponnal fürdeni sőt valaki nem is tud mert felszívódik a víz!Gondolom a Kérdezőnek hasonló problémája van!nemtudom miért kell rögtön neki esni a másiknak!
Off: Ne haragudjatok, de mire jó valójában a vazelines tampon? Rá van írva, hogy mire ajánlják? Én soha nem hallottam ilyenről és érdekelne, mert több mint 20 éve tampont használok, de lemaradtam az ob mellett.
On: Amúgy én is azok közé tartozom akiknek felszívódik a víz, ha kénytelen voltam én vízbe menni, akkor egyből rohantam a wc-re, megkértem egy másik anyukát, hogy addig vigyázzon a lányomra. Szerintem nem kell az orrukra kötni, hogy épp tamponcserére szaladsz, ezért nem fogja zavarni őket. :)
Lehet, hogy az anyukák fele a medencében épp tamponnal úszkál, csak nem tudsz róla.:)
Ja, még annyi, azt ajánlják, hogy kend be a tampont canestennel, akkor kisebb a fertőzés veszélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!