Szeretném megkóstoltatni a 9 hós babámmal a felvágottat, virslit. Milyet adjak? 9 hósan már eheti?
Figyelt kérdés
Szétnéztem már, de mindegyik tele van E-vel és az összetevőktől kishíján hányok (pl.: sertésbőrke, stb). Úgyhogy megint elnapoltam a vásárlást.2009. máj. 22. 14:46
1/5 anonim válasza:
Valami olyan csirkemmell sonkát keress neki, ami gusztább (sajna, ezek a drágábbak), de ezek tényleg húsból vannak :-)!
2/5 anonim válasza:
...meg csirkecsontból... Bocsy, de ez a férjem "szakterülete" és én már annyira meguntam, hogy mindenben van valami furi, hogy úgy döntöttem, amit én szeretek, azt miért vonjam meg a gyerektől? Én sem vagyok beteg,még allergiám sincs pedig nekem is gyerekkorom óta adtak mindent: glutént, tejet, felvágottakat... Ha meg nem akarod becsapni a gyereket, akkor változtass esetleg Te is étrendet. Később meg az oviban valószínűleg úgyis lesz felvágott.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves Második!
Lesz oviban, persze! De nem mindegy, hogy 9 hósan vagy 4 évesen kapja a műanyagot húsízzel! Egészségügyis vagyok és úgy tanította egy hozzáértő, hogy az E-k nem bomlanak le és azoktól van az allergia, a rák és a születési degenerációk nagy része. Ja, öröklődik a szervezetben levő műanyag mennyisége. Az én babámnak nincs meg az egyik füle. Nem tudják, mi okozta. Emiatt mindenre jobban figyelek! Erre is! Remélem, már érted, miért a kérdésem!
Régen húsból volt a felvágott, tejből a tej, lisztből a kenyér! Bátran ehettük!
Mindenesetre köszi a válaszokat!
2009. máj. 22. 16:04
4/5 anonim válasza:
Ha ilyen okos vagy, akkor nem értem, hogy miért kérdezed, hogy adhatsz-e Neki, vagy nem.Ha ennyire félted az E-től, akkor ne adj Neki felvágottat, hanem próbálj husikat felszeletelni. Sült karaj szép vékonyra felszeletelve...
5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok okos! Én is tanácsra szorulok, mint itt bárki más!!! Kóstoltatni szeretném és nem tudom, hogy milyet adjak!!! Kíváncsi voltam, hogy ki milyet adott elsőre vagy ilyen korban ki mit ad a gyerekének! A cinkelést nem tolerálom túl jól! Az én gyerekem születési sérült és nem rontanám a helyzetét még jobban a műanyaggal! Utánanéztem és már én vagyok az okos?!?! Én itt a Gyakorikerdesek.hu-t befejeztem! Üdv
2009. máj. 22. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!