Újszülöttnek jó a 3-6kg Pampers? Vagy inkább kéne a 2-5ig, kórházba milyet vigyek? Elvileg olyan 3300g lesz a baba
Szia!
Én újszülöttnek(3900gr) a Huggiest 2-5 ig vettem, mert a Pampers bevágott neki a combjánál. Viszont ahogy nőtt nem volt jó a huggies mert kifolyt minden. A 3-as mérettől kezdve Pampers-t és Babylove-ot használunk, nekünk bejött mindkettő!:)
Az én babámra az 1-es méret (2-5) pont 1 hétig volt jó. A 2-es méretet (3-6) 1 hónapos koráig hordta, aztán azt is kinőtte.
Javaslom, először csak kis csomag pelusokat vegyél, mert nem tudhatod, mi lesz jó a babádra. Lehet, valamelyikre érzékeny lesz a bőre. Az én babámnak újszülött korában még jó volt a Pampers, most már (4-es méret) kiütéses lesz tőle.
Nehogy a nyakadon maradjon sok felesleges pelus.
Szia
Az én kisfiam 3410 g volt mikor született, a kórházban a Libero 1-est adták, az is jó volt, most meg már a Pampers 2-es használjuk. Nekem jobban bevált mint a Libero, mert puhább a zselé résznél, és soha nem folyt ki belőle semmi, ellenben a Liberoval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!