Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülöttnek jó a 3-6kg...

Újszülöttnek jó a 3-6kg Pampers? Vagy inkább kéne a 2-5ig, kórházba milyet vigyek? Elvileg olyan 3300g lesz a baba

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 14:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. máj. 22. 14:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is megvettem előre anno a 3-6 kg-ost,és milyen jól tettem! 3200-vel született a kisfiam. A kórházi Felicitas ajándék csomagban volt a 2-5 kg-os pampersből minta. Itthon kipróbáltuk (talán 6-7 napos lehetett a kisfiam) és úgy bevágta a combját,hogy őrület! Nálunk is voltak balesetek a pamperssel. De van akinek beválik,babafüggő. Mi a lila Tescost használjuk már vagy 5 hónapja,és soha nem volt semmi probléma.
2009. máj. 22. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én újszülöttnek(3900gr) a Huggiest 2-5 ig vettem, mert a Pampers bevágott neki a combjánál. Viszont ahogy nőtt nem volt jó a huggies mert kifolyt minden. A 3-as mérettől kezdve Pampers-t és Babylove-ot használunk, nekünk bejött mindkettő!:)

2009. máj. 22. 15:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én babámra az 1-es méret (2-5) pont 1 hétig volt jó. A 2-es méretet (3-6) 1 hónapos koráig hordta, aztán azt is kinőtte.

Javaslom, először csak kis csomag pelusokat vegyél, mert nem tudhatod, mi lesz jó a babádra. Lehet, valamelyikre érzékeny lesz a bőre. Az én babámnak újszülött korában még jó volt a Pampers, most már (4-es méret) kiütéses lesz tőle.

Nehogy a nyakadon maradjon sok felesleges pelus.

2009. máj. 22. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia

Az én kisfiam 3410 g volt mikor született, a kórházban a Libero 1-est adták, az is jó volt, most meg már a Pampers 2-es használjuk. Nekem jobban bevált mint a Libero, mert puhább a zselé résznél, és soha nem folyt ki belőle semmi, ellenben a Liberoval.

2009. máj. 22. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!