Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két és fél hónapos kislányom...

Két és fél hónapos kislányom ma szinte semmit sem aludt, miért?

Figyelt kérdés
Most is ébren van,torkaszakadtából ordít. Láza nincs,hasa nem fáj,nem éhes,nincs melege,nem fázik.Ha felvesszük abbahagyja és nézelődik,de a kiságyában ordít,cumi nem kell neki (eddig mindig úgy aludt el). Tehát a fő kérdés nem is a sírásra vonatkozik hanem arra hogy miért nem álmos egyáltalán?
2012. jan. 1. 01:00
 1/3 anonim ***** válasza:
tudja, hogy szilveszter van? :) viccen kívül - nem hangosak nálatok a tüzijátékok-ünneplők-petárdázók? nálunk nagyon!! csoda, hogy a 3 évesem tud aludni, de ő is nagyon nehezen aludt el
2012. jan. 1. 01:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Szoptatsz és esetleg kólát ittál ami nem hagyja aludni.
2012. jan. 1. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szerintem álmos szegény, de már túl fáradt, hogy könnyen elaludjon. Azt figyeltem meg az én kislányomon, hogy ha nem alszik annyit napközben amennyit szokott, akkor este sokkal nehezebb elaltatni. És nálunk is van olyan nap időről időre, hogy napközben nem alszik egyáltalán, estére meg nagyon benyűgösödik. De másnap behozza a lemaradást. :)) Szóval csak rossz napja volt, ne aggódj.
2012. jan. 1. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!