Szerintetek kövér a kislányom?
Vasárnap lesz 16 hónapos.11.1 kg és 83 cm.
A ti hasonló korú babátok mekkora.(képet is linkelhettek:))
Az én lánykám 10 hónapos, kb. 10 kiló és 80 centi. De ő sem kövér. Van rajta kicsi husi, de nem dagi. Imádom, amikor ül a kádban, és olyankor kicsit hurkás. :D
A te kislányod sem kövér, nagyon édes kislány. Az arca olyan kis "zsömle" (keresztanyám szokta mondani), de nagyon jól áll neki! :D
Az én "csöppöm":
Azért a kövér, meg a husi nem ugyanaz szerintem. Az egyik rokon babája most lesz 10 hónapos, 12 kiló. Na, ő kövér! Tokája van, hatalmas pocakja, alig tud felállni szegény. Hiába mondja a doki, hogy ne tömjék egész nap, ők csak etetik mindennel.
A lányom (én linkeltem képet) egyáltalán nem kövér, de azért van rajta egy kis babaháj. Pocija nincs, de a kis arca, meg a kis combjai husisak.
dehogyis:)
Az én kicsi manóm 11,7 kg és 80cm.
Nem mondom,hogy vékony, de így imádom a pocijával együtt.
Dehogy kövér, ne butáskodj! Kis kerek pofijú, kék szemű, angyali kislány! Olyan amilyennek lennie kell!
Utolsó! írtó cuki a kisfiad:)
Köszönöm mindenkinek!
10.42 és 11:22 nagyon édesek és szépek a picurok:)Gratulálok hozzájuk!
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!
"olyan kis zsömle arcú":)
Imádom a kis zsömlécskéit:)Pont a tenyerembe tud simulni:))))
Nem kövér egyátalán. Majd fog úgyis nyúlni.
Az én fiam 1 éves, 81 cm és 11 kg. Ő sem kövér.
Dehogy kövér!!! :D
Nagyon cuki kiscsaj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!