Mikortól lehet adni kekszet, babapiskótát babáknak?
legjobb az lenne ha babapiskótát nem adnám. cukros, kemény ezért fulladásveszélyes és tojást is tartalmas
z. vegyél háztartási kekszet, azt reszeld le, akár már holnap elkezdheted :)
Én 6 hónaposan kezdtem a glutént bevezetni 7 gabonás milupa péppel, mert komoly kihívás volt, hogy találjak olyan kekszet, amibe nincs tejszármazék (tejérzékeny a fiam), még nyomokban sem, és tojás, meg földimogyoró,meg hasonlók.
A háztartási kekszben vannak, úgyhogy én kifejezett babakekszet vettem, de azok közül is szinte mindben vannak ezek az allergének nyomokban, ezért én ezt adom:
Tescóban lehet kapni, meg úgy tudom hogy Brendonban és Sparban is.
Babapiskóta,fél éves kortól, ha háztartási kekszes- ha Te csinálod,akkor ledarálva!- bébi ételt pedig 5 hónapos kortól.
Háztartási kekszet egészben pedig a baba 8 hónapos korában adtam először,akkor is csak felügyelet mellett.
Viszont van még egy nagyszerű finomság,amit ehet a baba fél évesen,az pedig a kukó.
Persze mind ez csak akkor,hogy nincs allergiás a családban!!
Üdv:3 lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!