Cumizik/cumizott a babád?
Figyelt kérdés
Ha igen, meddig?2011. dec. 30. 20:57
11/15 anonim válasza:
Nem cumizott, és az ujját sem szopta. Marha nagy mázlista vagyok etéren! :)
23 hónapos
12/15 anonim válasza:
Cumizik 11 hónapos. Elsőnek nem kellett neki, de felfedezte az ujját és állandóan azt nyomta a szájába. Én meg (jó/nem jó) inkább a cumit raktam a szájába, mert azt még el tudom tőle venni, de az ujja ott marad neki 5-6-10 éves korában is. Unokahúgom 12 éves és este még mindig szopja az ujját. :(
13/15 anonim válasza:
3 éves kisfiam még mindig cumizik sajnos, de csak itthon és ha fáradt. 5 hónapos kislányom nem cumizik és az ujját sem szopja.
14/15 anonim válasza:
Igen, 5.5 hónapos. Alváshoz kapja meg ha nyűgös.
Eredetileg nem akartam neki adni, de győzött az állandó sírás. Most már örülök, hogy feltalálták :)
15/15 anonim válasza:
Sajnos nem cumizik. pedig jobb lenne, mert nyugtatná, de nem fogadja el csak alváshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!