8 hósnak adhatok korai cseresznyét? Ha igen, milyen formában, héjjal, héj nélkül?
Figyelt kérdés
A kertben itt csüngnek a gyönyörű cseresznyék, kár lenne értük, csak nem tudom, hogy kaphatja-e már.2009. máj. 21. 14:43
1/4 anonim válasza:
NEM! semillyen formában ne adjál neki, legfeljebb befőttbe! Bélcsavarodást okozhat, még felnőtnél is.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Az alábbi táblázatban 8-9 hónapos kortól írja, hogy adható a babának. A meggy korábban. Egy picikét adhatsz neki. Ez a bélcsavarodás meg hülyeség, akkor minden második ember azt kapott volna. Vannak rá érzékenyebb emberek de a bélcsavarodást nem étel okozza, hanem emésztési betegség.
3/4 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy cseresznyét nem lehet adni még nekik, mert hasfájást okoz. Meggyet viszont kaphat, én párolni szoktam, és utánna összeturmixolom, magában gyümölcsnek, vagy krumplival, husival ebédnek.
4/4 anonim válasza:
Szia! Az én fiam is 8 hónapos. Nekem a védőnő javasolta a cseresznyét. Ma ki is próbáltuk. Leszedtem a héját, összeturmixoltam és bizony nagyon bejött a kiskrapeknak. Persze, csak 1-2 szemet kapott, holnap többet kap, ha nincs semmi gond a pocijával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!