Milyen ruhát vegyek 1 éves fiamnak keresztelőre?
mi kisöltönyt kaptunk a keresztszülőktől
szívdöglesztő volt:)
Szia!Nálunk most nagyon aktuális a kérdés,kisfiunkat is a hétvégén kereszteltetjük.
Én a csinosabb típusú ruhára szavaztam,semmiképpen sem szerettem volna "öltönyt",az még kicsit groteszk egy ilyen pici babánál.( ő 4,5 hónapos )
Amellett fúú,micsoda árak vannak....
Hopp,kicsit elkanyarodtam.Szóval szerintem olyan ruhát válassz,amit utána is tud használni a kicsi,mert mint említettem ( és gondolom Te is tudod ) baromi drága ahhoz képest,hogy egy alkalomra szóljon.
Mi egy kantáros világos színű nacit vettünk,ingpólóval.
az első vagyok:
mi nagyobb öltönyt kaptunk és felhajtva volt jó, így azért nem egy alkalmas lett- azóta voltunk benne ballagáson,húsvétkor locsolkodni, minden vasárnap templomban, és ingyen volt- ezért az árát nem tudom
és nem értek egyet azzal aki szerint groteszk.
szerintem vagány-meg olyan jól mutat apa és fia együtt öltönyben:)
OFF,utolsó és egyben első válaszadónak:
Ne haragudj,nem akartam semmi negatívat mondani az öltönnyel kapcsolatban,csak a saját babámon láttam volna furcsának,mert ő még 4,5 hónaposan picike hozzá.
Tényleg nem akartam semmi rosszat,még egyszer bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!