Miért nem sikerül bele pisilnie?
Figyelt kérdés
Egy éves lett a kislányom és kéne vizeletet vinni a gyerekdokinak. De nem sikerül neki bele pisilni az erre speciális zacskóba, a pelus tiszta pisi, de a zacsi üres. Már a 3. zacskó megy a kukába, jó nem nagy pénz, de akkor hogy szerezzük meg a pisijét????2009. máj. 21. 11:56
1/3 anonim válasza:
Én pelus nélkül hagytam a lányom kapott sokat inni és lestem. Aztán lecsaptam rá. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Hát, ha a negyedik zacsi is üres lesz estére akkor mi is pelus nélkül fogjuk kint az udvaron kergetni, és várjuk a kincset, ja és persze itatni fogjuk!
Már a végső megoldásképpen egy bilit is vettem, hogy este pancsi előtt ráültetjük és ha bele talál akkor reggel is, hát ha még holnap reggel sikerülne, mert ha nem akkor már csak a jövő héten megyünk a dokinénihez vissza.
2009. máj. 21. 14:03
3/3 anonim válasza:
Nekem fiam van, így nekünk könnyebben ment szerencsére! Mi csak egy db dobtunk ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!