Valóban csak megszokásból kelne még éjszaka?
Figyelt kérdés
Kislányom 20.-án múlt 3 hónapos. 3440 grammal született,3230-al jöttünk haza,most 6 kg körül van.
5-ször eszik egy nap,120-170 ml között. Kb.1 hónapja éjjel mindig fél 3-3 körül ébred,eszik és alszik reggel fél8-8-ig.
A védőnőm azt mondta,hogy éjjel már csak megszokásból ébred,mivel nem is eszi meg az "adagját",és nagyjából mindig egy időpontban van fent.
Ha ezt csak megszokásból csinálja,akkor hogy szoktathatnám le erről?
Próbáltam már húzni az időt pl.cumival,de ez csak 10percig sikerül,azután sír.
Sajnos tápszeres.
Napközben d.e. alszik fél órát,ebéd után kb fél 1-től alszik 4-ig,majd 6 körül ismét fél órát,este pedig 9 körül eszik utoljára.
Akkor is 3 körül kel,ha este 120 ml-t eszik,és akkor is,ha 170-et.
2011. dec. 29. 16:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem azért ébred fel, mert éhes. Még nagyon kicsi, nem bírja ki este 9-től reggel 8-ig evés nélkül. Az adagját pedig azért nem eszi meg éjjel, mivel álmos fáradt. Szerinem nagyon jól alszik, örülj neki, szerencsés vagy. Csinálhatsz bármit, úgysem fog használni, mivel az a baja hajnalban, hogy éhes.
2/2 anonim válasza:
Amig csak egyszer ebred, addig jo es az valoszinu azert mert ehes, ha tobszor ebredne akkor kellne gondolkodni a leszoktatasrol. Az en kislanyom 2 orankent kell es valoszinu megszokasbol mert nem mindig eszik csak a kozelsegre vagyik. Hat en is szeretnem leszoktatni errol, de nem tudom hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!