Mikor cseréltek pelenkát?
Figyelt kérdés
Szopizás előtt vagy után és mindig, vagy ha csak kaki van, éjszaka is ugyanúgy mint nappal, vagy más a taktika. 7 hetes a kicsim és éjjel ha szopizik minidg bealszik cicin, de ha ugye szopi után cserélek pelenkát akkor felélénkül és nehezebben alszik el. Viszont van hogy szopi közben kakil, tehát előtte sem célszerű. Ti hogyan csináljátok?2011. dec. 29. 15:30
11/14 anonim válasza:
Minden etetés előtt, ha nagyon tele van, ha kakás akkor azonnal cserélem. Éjszaka csak akkor cserélem, ha felkel és nem tud vissza aludni és utána akkor eszik is.
12/14 anonim válasza:
6.vagyok! Törölték már az előző 4. válaszát, úgyhogy nem másnak szól! :) Akinek nem inge...
13/14 anonim válasza:
Jah,és nem kötekedni vagyok itt, épp megvédtem a kérdezőt,mert egy idióta beírta: hogy ő már felnőtt,nem hord pelenkát,és nem is pedofil! " De úgy látom ez az oldal is csak a rendes válaszolóknak kavar be,akik kiállnak másokért! Úgyhogy nem kértem számon senkit,csak nem láttad az előzményeket! Úgyhogy bocsi,de te se ítélkezz addig,amíg nem vagy tisztában a dolgokkal! :)
14/14 anonim válasza:
Kedves merész 9.-nek szólt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!