Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 4 hónapos baba mennyire...

Egy 4 hónapos baba mennyire tudja lekötni magát játékkal, amikor nem alszik?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Az enyém a játszószőnyegén a lelógó játékokkal és amivel körbe raktam őt órákig lekötötte magát.

Igazából nem nagyon igényli a társaságom. Egy héten kb. ha 3× rájön az anyahiány.

De nekem ez így jó és úgy néz ki neki is. Én mindenképpen önálló embert szeretnék belőle nevelni.

Plusz, fedezze fel a körülötte való világot, nem kell mindenhol ott lennem. Tudja jól, hogyha kellek neki, ott termek!

2011. dec. 28. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy van ilyen típusú baba, mint amit az első írt, de nem várható el egy 4 hónapostól, hogy lekösse magát.
2011. dec. 28. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
4 hós kisfiam szépen eljátszik a csörgővel, játékkal körülbelül egy órát. De van hogy hamarabb igényli hogy játszunk vele.
2011. dec. 28. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:

A lányom akár órákig elvan, nem vicc!!! Közben egyet-egyet szundikál, aztán játszik tovább. Van, hogy azért nézek be, mert nem hallom sokáig a hangját se, és hát csak ránézek, hogy "megvan-e még".

Na a fiam ennyi idősen jó, ha 10 percet elvolt orditás nélkül...

Nem nevelés kérdése ez még ilyen piciknél, hanem mázli! A lány ilyennek született, a kisfiam meg nem.

2011. dec. 28. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
mikor milyen napja van, van mikor a délelőtt a hangját se hallani, mert elnézelődik, tvzik, hintázik, de van olyan nap amikor 10 percre se tudom magára hagyni.
2011. dec. 28. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: tévézik? négy hónaposan? Úgy hallottam nem tesz jót , nem tudják feldolgozni a sok villogó fényt és hang hatást.
2011. dec. 28. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
pedig tvzik, a meséken kívül mindent és ha elfordítom vagy kikapcsolom a tvt akkor pukkadozik és nyüszög, egy teljes filmet végig tud nézni hang nélkül, néha ez jó nekem, mert mikor érdekesség megy a tvben akkor együtt nézzük
2011. dec. 28. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a lányom is, a fiam is szívesen eljátszott egyedül ennyi idősen, akár egy órát is. Kifejezetten igényelték, hogy nyugalomban nézelődhessenek, nem kellett nekik olyankor társaság. :-)
2011. dec. 29. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!