Zöld széklet, keserves alig megnyugtatható sírás, estére sok bukás?
Figyelt kérdés
valakinek volt ilyen baja babajának? neki mit mondtak? kisfiam 10hetes,anyatejes. védőnőt és a doktornőt is helyettesítik, telefonon beszéltem a helyettessel a grippwatert és a gastrotusst javasolta. azt mondta ha ezekkel nem boldogulok vigyem le holnap vagy azután. eddig olyan gyugodt baba volt, most meg ugy sír elég gyakran, hogy alig lehet megnyugtatni, estére elég sokat bukik van hoy vízszínű, darabos, vagy ugy jön vissza ahogy lenyelte.2011. dec. 28. 15:48
1/11 anonim válasza:
zöld kaki az túletetés.
szerintem fáj a pocakja, ezért sírdogál, te sajnálod, hogy nem tudsz segíteni ezért cicire teszed, így van?
mert ez a legrosszabb, így túleszi magát és megjobban fáj a pocakja
2/11 Harangozó Sára válasza:
Egyértelműen túletetés a zöld széklet, valószínűleg az esténkénti bukás is erre vezethető vissza. Mennyit eszik egyszerre lemérted már?
3/11 alaszka válasza:
Zöld kaki túletetés,de a bukás ettől független is lehet. Az én babám is hasfájós volt 3 hós koráig, de zöld kakija nem nagyon volt, és a bukás még a mai napig megvan, pedig 6 hónapos múlt. A keserves sírás, az ezekkel együtt biztos hogy hasfájás, ez ellen vannak szerek, de nekünk egyik se használt, csak a ringatás, és mindig újra cici...Lehet hogy ez nem tett jót, de így is úgyis sírt, ha kapott újra cicit, ha nem. Esetleg az étrendeden változtass, tejet egyelőre ne igyál, nálunk az kiverte a biztosítékot. Segített még, hogy a szopi előtt egy keveset l
4/11 alaszka válasza:
előző vagyok. Lefejtem egy keveset, mert a tej eleje laktózosabb és attól fájhat a baba pocakja.
5/11 anonim válasza:
így van fejd le az elejét és több egymás utáni etetést is végezz ugyanabból a mellből. Így valószínű fejni kell a másikat de a hasfájás a laktózosabb előtejtől van a zöld kaki is ettől mert a sok laktóz "megfesti" a székletet" Valószínű ezért sokat is eszik egyszerre, mert az előtej még nem elég tápláló számára. Hasfájásra ha ezek nem segítenek, tedd hasra az alkarodon ringatva tornáztasd meg, a szopi elején és közben is büfiztesd meg a babát.Ha ezek nem segítenek jöhet a gripe water és infacol és társaik, de ezektől sem kell félni, mert mindenkinek jobb ha nem fáj a pocak.
6/11 anonim válasza:
Az én lányomnak is zöld széklete volt. Ráfogták, hogy túletetem, Ő is anyatejes volt. Aztán jött a véres széklet. Kiderült, hogy bélgyulladása van.
Csak azért írtam, hogy biztosan járjatok utána mi lehet a gond. De nagyon kicsi az esélye, hogy ilyen komolyabb baja legyen.
7/11 anonim válasza:
Nekünk is ez volt és mindenki állította,hogy a bukás nem baj,meg sírós a babánk stb.!Az oké,hogy a bukás normális egy bizonyos szintig!Lényeg a lényeg,hogy kiderült 3 napi tortúra és kórházban eltöltött idő után,hogy gyomorszáj szűkülete van amit műteni kell!4-ik nap műtét,majd újabb 4 nap kórházban felépülés!Ez már rutin műtét,de akkor is féltettem mivel 3 hetes volt,de azt mondta a gyerekorvos,hogy 3 hónaposan is jelentkezhet!Azóta semmi gond és úgy vagyok vele,hogy jó,hogy akkor a saját megérzésünkre hallgattunk a férjemmel és elvittük az ügyeletre,mert ha az orvosra és védőnőre hallgattam volna,akkor ki tudja mi lehetett volna!Szóval én csak a mi történetünket írtam le és semmi rosszat nem akartam!Sajnos interneten keresztül csak tanácsot tudnak adni az emberek,mert nem látnak bele a dolgokba és nem orvosok,úgyhogy én is csak a saját történetemet osztottam meg!Remélem semmi komoly dolog nincs!Bocsánat a hosszú regényért!
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a történeteket. remélem nállunk nem lesz semmi komolyabb csak én aggodom túl. az ünnepek után leviszem a doktornőhöz.
2011. dec. 29. 08:09
9/11 anonim válasza:
Mi volt a doktornőnél?Jól vagytok???
10/11 A kérdező kommentje:
köszi hogy érdeklődsz, szerencsére nem talált semmit, valószínű túlette csak magát.
2012. jan. 6. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!