Melyik kiírás volt a jó azoknál akiknél a menstruáció szerinti és az ultrahang szerinti eltért egymástól?
a 0. ultrahang azért van, mert akkor még minden magzat ugyan akkora, így pontosan meg tudják állapítani mikor fogant.
akkor kerül kiírásra a mama, és az már nem fog változni a 9 hónap alatt, hisz a 12. héttől már az öröklött dolgok is kijönnek, pl. ha apuka magas, a baba lehet 2mm-el nagyobb ami akkor még sokat számít, így idősebbnek írja be a UH, de nem változtat a dolgon.
az meg, hogy mi jön be... ez elég nagy hülyeség, minden bántás nélkül, a nők 10%-a szül csak a kiírt napon, nem egy lottószelvény... :)
Ha a lányomon múlt volna, akkor még most is terhes lennék.
Július 11-re voltam menszivel kiírva és nélküle pedig augusztus 9-re mondta a terhesgondozóban a felülvizsgáló nőgyógyász.
Végül július 15-én született császárral a lányom, de már bőven időn túl, mert aznap már a méhlepény állapota is kritikus volt, a többiről nem is beszélve.
Egyébként teljesen átlagos gyermekünk született: 3050 g, 52 cm.
En csak 1 idopontot kaptam az utolso menszeszhez viszonyítva. Nem tudtam megmondani, hogy pontosan mikor mozdult meg a baba. A menszeszemet 28 napra számolta, de valojában az utobbi idoben 30-35 nap kozott volt. így csak 4 napot húztam rá a kiírt idoponthoz. Szerintem nálam az ultrahangos becslés nem jott volna be, mert a lányom 4490 g-mal szuletett. Ugyhogy a súlyához viszonyítva korábban kellett volna szulnom.
1 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!