Köd = Hidegpárásító? Ha ködben nem lehet kivinni a babákat, akkor miért lehet hidegpárásítót használni a szobájukban? Az ugyanaz, nem? Mármint a köd és a hidegpárásító.
Ahol én dolgozom, ott is hatalmas "ködöt"/párát csinált mindig a párásító!
Mi az, hogy száraz pára??? - Nekem ez kicsit paradox... (de utána nézek)
Szerintem ott rejlik a különbség, hogy ha köd van hideg is van - és a kettő együtt nem túl egészséges.
"Száraz" pára = nem csapódik le a bútorokra és nem lesz nedves a fal, az egész lakás miatta.
A ködben meg minden tiszta vizes, mindenhová kiülnek a vízcseppek.
21:10 vagyok - az általam használt (több féle) párásító közelében lecsapódott. Szerintem minden pára lecsapódik valahol, csak nem mindegy, hogy mennyire porlaszt a gép.
Utána néztem: nem adott a google választ a "száraz párára" :(
Nem vitatkozni akarok, csak tényleg érdekelt.
szia!
Én kérdeztem,hogy milyen típusú.Nekünk is Hauser,akkor ez ilyen sajnos.Nálunk csere lesz az tuti.
Na azt mondták az okos emberek, hogy azért LEHET "köd", mert maxon működtetjük:-)
Nem kell lecserélni, ha kisebb helyiségben használjuk akkor nem kell maximumra tekerni, ha nagyobb helyiségbenhasználjuk akkor lehet maximumra:-)
Na majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!