Érdemes e a bababörzére kimenni, ill. vásárolni? Mi van ott olyankor?
Figyelt kérdés
Csak használtruha vagy újak is,olcsóbbak is?stb.semmmi infót nem tudok,de a belépő nem olcsó ezért érdekelne?
Köszi
2008. márc. 28. 20:03
1/6 anonim válasza:
Használt ruhák vannak, meg minden más babadolog sokkal olcsóbban, mint újonnan. Ilyen rendezvényeken újak dolgok nincsenek. Azokat a dolgokat adják el az emberek, amikre nekik már nincs szükségük. Sőt szerintem , ha neked is van eladni valód, olyan dolog, amire már nincs szükséged, azt te is elviheted oda.
2/6 anonim válasza:
SZia! Nálunk pont nemrég volt bababörze. Többnyire használt dolgokat árulnak anyukák,de vannak újak is. Legalábbis itt voltak. Különböző boltok jöttek el és olcsóbban adták a termékeket mint az üzletben.
3/6 anonim válasza:
Nagyon jó dolgokat lehet ilyen helyen kapni, én pl. ott vettem gyerekülést, babakocsit, szopispárnát, mindegyik nagyon szép és olcsó volt. Az a lényeg, hogy mindent megkapsz olcsóbban. Viszont ezen a belépőn csodálkoztam, itt Pécsen sosem kérnek belépőt.
4/6 anonim válasza:
Itt Pesten a nagy bababörzén ha jól tudom 900ft a belépő,szval nem túl olcsó,főleg ha a papa is jön,márpedig jön.
5/6 anonim válasza:
Én vok az író..nekem csalódás volt-olyan mint egy bolha piac és mindenki el volt szállva az árakkal,egy két helyen kifogtunk olcsóbban babacuccokat de amúgy semmi.cégek sem nagyon voltak kint és egyáltalán nem voltak olcsóbbak esetleg,szval én többet nem megyek,mert a belépővel együtt meg a parkolással nem spóroltunk semmit...
6/6 anonim válasza:
Én eddig 2x voltam,de sok anyuka kivonul,van aki 1-2dbbal és van aki rengeteg rucival! Jó nagyon bár a 20eladóból,3nál tudtam jó minőséget kapni,de mindenképp megéri elmenni kikapcsolódni :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!