Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos fiamnak 39,2 fokos...

15 hónapos fiamnak 39,2 fokos lázat mértem. Vigyem ügyeletre?

Figyelt kérdés

Csináltunk hűtő-fürdőt és kapott kúpot.

Aggódom!

2011. dec. 26. 19:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem kapta meg véletlen 1 hete az oltást (15 hóst)? nekünk azután volt ilyen magas láz. Nekem az ügyelet azt mondta, hogy hűtőfürdő, és 3 óránkánt lázcsillapítás. nurofent, panadol felváltva. algoflex babynek ugyanaz a hatóanyaga mint a nurofennek, ezért azt nem adhatod felváltva. Nálunk még a lázat lejjebb vitte a csuklóra, bokára tekert hűvös vizes rongy. Ne nagyon hideg, hanem hűvös, és ahogy melegedett cseréltem, volt, hogy 2 percenként.
2011. dec. 26. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia hogy van a kisfiad? Ügyelet volt? Ma gyerekorvos?
2011. dec. 27. 07:25
 13/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem kapta még meg a 15 hós oltást.

Este aztán lement neki a láza,de ma reggel 38,7-et mértem neki.Vittem dokihoz,de helyettesítés volt.Kapott Augmentin Duo-t,Calcimuscot és Novorin orrcseppet.Reggel volt egy kis hasmenése is.Remélem nem esett bele megint ebbe a járványba,mert kb 1 hete jött ki belőle.

2011. dec. 27. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:
A lányomnak 39 fok vot a láza levonással. Kupot adtam neki 4 oránként és a gyogyszertol másnap le is ment a láza. Csak az éjszaka volt rossz.
2011. dec. 27. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Miért kapott antibiotikumot? Mert azt nem vírusra adják.
2011. dec. 27. 13:57
 16/16 anonim ***** válasza:

39,5 lázzal (hónaljba mérve) fiammal mentünk be az Ügyeletre(péntek éjjel),ami nem ment le neki semmire. Ügyeletes doktornő lehurrogott minket,hogy miért mentünk oda,hétfőn ráértünk volna.....

De azért hajlandó volt ránézni.Majdnem bőgve jöttem ki,annyira megalázóan viselkedett velünk a drága doktornő.

Fiamnak tüszős mandulagyulladása volt egyébként.

Szóval elhiszem,h a férjed nem vágyott az Ügyeletre.

Lányomnak asztmás rohama volt, felhívtam az ügyeletet, másik ügyeletes doki volt,érdekes módon,azt mondta azonnal vigyem,vagy ha nem tudom megoldani küldi a mentőt.

2011. dec. 27. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!