Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert repedezett meg a a...

Miert repedezett meg a a hazilag keszitett gyurmam?

Figyelt kérdés
Csinaltunk kez,lab lenyomatot so, liszt, viz, es egy pici olajbol aztan sutottem villanysutoben 100C on 2 orat. Ra 1 napra elkezdtek repedezni. Valakinek hasznos otlete?
2009. máj. 20. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Én szoktam bele tenni egy kevés tapétaragasztót is, így nem szokott megrepedni. Itt a recept:3 egység só

2 egység liszt

1 ek. tapétaragasztó por (én metylant használok)

1 ek. étolaj

3 dl víz



vizet föltenni főni, bele a só, fölforralni, öt percet sót főzni, lisztet bele, gyorsan elkeverni, mert a liszt gyorsan dagad (én géppel szoktam), bele a ragasztó, meg olaj, készregyúrni.

Ezt is ki lehet szárítani. Ja! A kisütéssel várj néhány napot, mert akkor biztosan nem reped meg, ha előtte a levegőn is szárad. Szerintem neked most is emiatt repedezett össze.

2009. máj. 20. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Oke varok par napot a kisutessel. Koszonom a hasznos valaszodat!
2009. máj. 20. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
lassan szaritsd, jol irta az elozo, kicsi tapetaragasztó mehet bele :)
2009. máj. 20. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Tapetaragasztot tudom helyettesiteni valami massal? Nincs itthon!
2009. máj. 20. 15:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!