Miert repedezett meg a a hazilag keszitett gyurmam?
Figyelt kérdés
Csinaltunk kez,lab lenyomatot so, liszt, viz, es egy pici olajbol aztan sutottem villanysutoben 100C on 2 orat. Ra 1 napra elkezdtek repedezni. Valakinek hasznos otlete?2009. máj. 20. 12:05
1/4 anonim válasza:
Én szoktam bele tenni egy kevés tapétaragasztót is, így nem szokott megrepedni. Itt a recept:3 egység só
2 egység liszt
1 ek. tapétaragasztó por (én metylant használok)
1 ek. étolaj
3 dl víz
vizet föltenni főni, bele a só, fölforralni, öt percet sót főzni, lisztet bele, gyorsan elkeverni, mert a liszt gyorsan dagad (én géppel szoktam), bele a ragasztó, meg olaj, készregyúrni.
Ezt is ki lehet szárítani. Ja! A kisütéssel várj néhány napot, mert akkor biztosan nem reped meg, ha előtte a levegőn is szárad. Szerintem neked most is emiatt repedezett össze.
2/4 A kérdező kommentje:
Oke varok par napot a kisutessel. Koszonom a hasznos valaszodat!
2009. máj. 20. 12:14
3/4 anonim válasza:
lassan szaritsd, jol irta az elozo, kicsi tapetaragasztó mehet bele :)
4/4 A kérdező kommentje:
Tapetaragasztot tudom helyettesiteni valami massal? Nincs itthon!
2009. máj. 20. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!