Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok ajánlani jó minőségű...

Tudnátok ajánlani jó minőségű 20 kg-ig terhelhető sport babakocsit?

Figyelt kérdés
Már teljesen össze vagyok zavarodva, a kocsik 90%-a csak 15 kg-ig jó. 9 hónapos kisfiam most volt 11 kg, úgyhogy mindenképp nagyobb kocsi kellene. Fontos a kényelem, biztonság és, hogy jó minőségű kocsi legyen.
2011. dec. 26. 15:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez elég jónak tűniK egy 9 hónaposnak :)

Szerencsére nekünk már nem kell :)

3 gyerekes anyuka

2011. dec. 27. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha az ar nem gond, nekunk ilyen van, mondjuk ez egy testverbabakocsi, de veheted siman is, hatso-also ules nelkul. Az ules 25 kg-ig terhelheto! Nekem 2 gyerekre osszesen 7, azaz het db.babakocsim volt, de ez messze a legjobb mind design-ban, mind terhelhetosegben, iranyitasban stb. Tenyleg csak ajanlani tudom, es ha lesz kisteso, kibovitheted, ujszulottet is bele lehet tenni es kisgyermeket is. Nem tudom sajnos hogy Magyarorszagon lehet-e kapni, mi Svajcban elunk de Nemetbol rendeltem mert sokkal olcsobb volt, es lejon az ado is az arbol.

[link]

2011. dec. 27. 12:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, meg annyit hogy a gyerekek minel idosebbek, annal lassabban hiznak, foleg ha majd megindul, gondolom meg nem tortent meg, nem? Az en fiam 4080 grammal szuletett, most 2 eves 2 honapos es 13 kg. De o is 92-es ruhakat hord :-)
2011. dec. 27. 13:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez tényleg nagyon szép, köszönöm az infót és a segítségeteket is! :)
2011. dec. 28. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!