Mikor és hogy szoktátok olajozni a babátokat?
Figyelt kérdés
10 hetes a kislányom. Milyen olajat használhatok? Eddig még nem kellett olajozni.2009. máj. 20. 10:03
1/10 anonim válasza:
1 éves a fiam, én még nem olajoztam, nem is fogom:))
gyógyszertáti testápolót használtam, aztán drogériákban vettem neki testápolót.
2/10 anonim válasza:
Mi sem olajozzuk (10 hós). Gyógyszertári kenőcsöt használunk ha száraz a bőre.
3/10 anonim válasza:
Én születésétől kezdve olajozom a hajlat fejét arcát füdés előtt 10 perccel. Nívea baba olajjal.
4/10 anonim válasza:
Bocsi elírtam hajlatokban. 3 hós
5/10 anonim válasza:
Szia,én születése óta olajozom a hajlatokat(kar,láb,fül),és a fejét is fürdés után.Gabit használok.
9hetes kisfiú anyuja
6/10 anonim válasza:
Szia! Én csak a fejét hajmosás előtt,mert száraz a kis fejbőre.A testét gyógyszertári testápolóval,ha szükséges.Ha elfogy kipróbálom a Gabi testápolót.Az olajunk is Gabi.
7/10 anonim válasza:
Én 4 hónapos koráig fürdés után olajoztam át az egész testét amikor masszíroztam. Kiderült hogy nagyon száraz a bőre, így kb. 1 hónapja fürdés előtt olajozom, majd fürdetés után Johnson testápolóval/ bézs-zöld/ mégegyszer átkenem, na ettől finom puha a bőre és nem száraz másnap sem. A többit is próbáltuk / 3 hónapon át több fajtát/ de ez vált be.
8/10 anonim válasza:
én johnson-t használok, fürdés után és a füle mögött, nyakánál a hajlatokat, mert néha szárazak. Egyébként testápolót és púdert használunk (szintén johnson).
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kipróbálom én is!
2009. máj. 20. 13:40
10/10 anonim válasza:
Soha nem olajoztam.Az elején testápolót használtun,mert túlhordtam.Nagyon szép a bőre.6.5 hós kiscsaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!