Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beba HA 1 Pro vagy Beba Pro 1?

Beba HA 1 Pro vagy Beba Pro 1?

Figyelt kérdés

Elapadt a tejem, és a Beba HA 1 Pro-t adjuk a fiunknak. Viszont anyagilag hosszú távon nem fogjuk bírni, 1 doboz kb. 5 napig elég -> 1 hó = 6 doboz..

Hogy működik a tápszer támogatás? Meddig írják fel? Most lesz 4 hónapos a fiam.

Mi lenne, ha a Beba Pro 1et kapná?

2011. dec. 25. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Simán adhatsz neki Prot, nem szükséges a hipoallergén.
2011. dec. 25. 09:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Utána gondolkoztam, hogy ezt csak fél éves koráig írja fel a doki.. A Pro 2 mennyibe kerül? Nem tudod véletlenül?
2011. dec. 25. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Rossmann 2100 dm 2600 interpar 2900
2011. dec. 25. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyi a jövedelmetek, de ha kevés (nézd majd meg neten a jogszabályt vagy kérdezd meg az önkormányzatnál), akkor kérjetek közgyógy kártyát a kisfiúnak. Nem az alanyi jogút (az többek kozott a tartósan beteg gyerekeknek van), hanem a normatívot. A tápszert fel lehet íratni közgyógyra, havi 6.000 Ft a max. keret, 2 évre adják a kártyát. Persze 100%-ban ez sem fedezi a tápszer igényt, ha csak azt kap, de a semminél jobb. Nemsokára kezdődik a hozzátáplálás, és akkortól egyre kevesebb tápszerre lesz szükségetek.

Én BEBA HA-t adok a gyerekeimnek (3 van, 11 hónaposak), de részben keverem a laktózmentessel (1/3-2/3), mert azt tudtam olcsóbban szerezni. Volt már, hogy nem HA-sat kaptak, és nem lett semmi bajuk.

2011. dec. 25. 14:07
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az infot! Nem tudom, van-e egy bizonyos anyagi keret, amin felül nem adnak így közgyógyot.. A párom alap fizetése 150.000... Csak mivel ez a ... svájci frank ilyen gyönyörűen felszaladt, baromira sokat kell kifizetnünk. :(

Azért egy próbát megér! Köszönöm a tippet! Kellemes ünnepeket!

2011. dec. 25. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a lányom szinte kezdetektől tápszeres.

3 hónapos volt,mikor a doktornő mondta,hogy váltsunk.Addig beba Ha-t kapott,majd a simát (pro 1) ami ugye nem hipoallergén.Nekem azt mondta a dokinő,ha nincs allergiás a közvetlen családban akkor semmi bajt nem fog okozni,meg amúgy se okozna max egy kis pöttyösséget,hasmenést,akkor meg vissza lehet állni.

A sima Pro 1- 800 ft körül van,szóval nem mindegy a ha-s 2200 Ft-hoz képest.Természetesen támogatással 800 Ft,vény nélkül 1600ft.

A baba betöltött 7.hónapjáig írják ki.

Viszont a beba pro 2 ára horror,3500 Ft,úgyhogy váltáa humana 2-re.

Egyébként kéthetetnte felirathatsz 5-6 doboz tápit,és felhalmozhatod,kitart vagy 10 hónapos koráig (a sima pro1-re gondolok természetesen)

2011. dec. 25. 20:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! A héten megyek is, kiíratok pár dobozzal... Elkezdem a raktározást. :)
2011. dec. 28. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
vaterán tudtok beszerezni olcsóbban bontatlan csomagost :)
2012. jún. 3. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!