Fischer Price tanulókulcs hogy működik?
Figyelt kérdés
Vettünk a fiunknak egy tanulókulcsot.. Az lehetséges, hogy a zenéket csak 3-4 mp-ig jàtssza? Vagy valamit be kell rajta àllítani, hogy hosszan zenéljen? Sajnos a hasznàlati útmutatòn nincs erről semmi. :(2011. dec. 24. 17:53
1/16 anonim válasza:
Csak a gombok nyomogatására ad ki hangot, hosszan nem zenél.
2/16 anonim válasza:
Illetve egy figura megnyomására több dolgot is mond, és a többedszeri megnyomására énekel el egy-egy dalocskát.
3/16 anonim válasza:
Nincs benne egy műanyag szalag valahol, amit ki lehet húzni? Ezzel szokták megakadályozni, hogy lemerüljön a boltban már az elem a rengeteg nyomkodástól
4/16 anonim válasza:
utolsó vagyok, nem tudok olvasni :( tanuló kutyust olvastam, bocsi
5/16 anonim válasza:
6 nóta van benne - 3 gomb, minden gombnál 2 nóta.
De mind hosszabb mint 3 másodperc (dallamtapadásom van, állandóan ezeket éneklem).
6/16 anonim válasza:
Nincs merülőben az elem? Mi is ilyet vettünk a lányunknak, nem mondom hogy hosszan játssza a dalokat de azért 3-4 mp-nél hosszabban.
7/16 anonim válasza:
szerintem ti el se jutottatok a dalokig ;)
pl. az autó először dudál, a ház csenget... :) a hajó is csenget :)
aztán nyomod tovább mondjuk a házat akkor mondja h sárga ház és után a 3x-i megnyomásra jön csak a zene: "a sárga ház kutyusa szaladna..." köv. "icipici pókfi a vízköpőbe bújt..." :)
8/16 A kérdező kommentje:
Nekünk az autó dudál, a ház csenget, a szív pedig mintha nevetne.. Nem hajó van rajta, hanem szív.. Aztán elkezd játszani egy zenét, de csak "ízelítőt" ad belőle 1-2 mp-ig. Hiába nyomkodom, sokadjára sem csinál mást. :(
Szalagot kerestem már, hogy nincs-e valahol, de még nem találtam.. :(
2011. dec. 25. 09:00
9/16 anonim válasza:
Akkor sikerült egy olyat vennetek ami hibás :-( a miénk is sokkal tovább zenél, télapóra kapta a kislányom. Boldog Karácsonyt!
10/16 anonim válasza:
Szív van rajta autó helyett? Érdekes. Újonnan vettétek? Itthon Magyarországon? Lehet, hogy régebbi "kiadás", az újabbakon autó-ház-hajó van. Kb. 10-15 mp-ig zenél, de először rövidebb hangokat ad és utána játszik dallamot csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!