Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiam ma két hetes. Ma voltunk...

Fiam ma két hetes. Ma voltunk mérekezni és nem hízott semmit. Tejem van nem nyűgös eszik és alszik, nem ordít nyugodt baba. Valaki hasonló helyzetben,? Védőnő szerint sürűbben szopizunk.

Figyelt kérdés
napközben változóan szopik 2-3 óránként de amúgy változó.minden pelusba van pisi bőven és kaki is.szóval nem tudom mi lehet a gond valaki hasonló cipőbe?
2011. dec. 22. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is hasonló volt a probléma és kiderült hogy vashiányos és ezért nem hízott amannyit kellet volna!!Esetleg kérj egy vérvételt!!
2011. dec. 22. 22:24
 12/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.aki azt kérdezte várok e igen várok.mivel tudom,hogy eszik pisi kaki is van.bimbó védővel szopizik ő is és mindég ha elveszem tőle tele van tejjel.mérleg sajna nincs csak kedden kapunk.amúgy tényleg nyugodt ha éhes lenne ordítana.este tíztől hatkor kelt.na most volt bőgés
2011. dec. 23. 06:48
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért írhatták itten páran a tápszert,mert nem elég laktató a tejed.Nekem is volt tejem,de szinte nem hízott tőle.Tápszert kellett adni neki,na attól már hízott.3800-al született, 3700-al hoztuk haza.Első héten ugyanennyi volt,aztán jól meghízott 5kg-ra.Most is nagy súlyú 19 hónaposan.Ne aggódj.Azért beszélj egy orvossal,mert szegény így hiába eszik.Vagy a vashiány is lehet.E.
2011. dec. 23. 06:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, szép nagy súlyú babád van, és nem véletlenül nem rendelt az orvos és a védőnő azonnal tápszert neki. Mint mondtam, nálunk eleve csak az 1. hónapos vizsgálatnál volt mérés, nem is tudtam addig, hogy hízik-e vagy sem, a pelusok és a szopizások számából tájékozódtam.
2011. dec. 23. 08:28
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
Az hogy nem sir a kajáért,nem jelent semmit.Az án lányom se sirt sose,sőt mai napig nem kér enni,gondolom fényevő:-)Viccet félretéve,figyelgesd nem e sárgul.Én irtam hogy 10 naposan kellett a tápszer mert nem hizott semmit.3000gr-al született,2.70 volt hogy hazahoztuk,és 10 naposan is ennyi volt,pedig 20 perceket szopizott.Én boldog voltam hogy kapott pótlást,mert szépen megindult,hál istennek már szép nagylány 19 hónapos.Kellemes ünnepeket!
2011. dec. 23. 09:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Az én lányom az első hetekben 200grammokat hízott. 2 hónap alatt több, mint 2kg-t. Aztán egyszercsak leállt. Nagyon aggódtam, mert 2 hónap alatt alig hízott negyed kg-t! Aztán 4 hónaposan el kellett kezdenem a hozzátáplálást és ez megoldotta a dolgokat.

Persze nálatok ez nem lenne megoldás, viszont én minden héten mérném azért. Reméljük, hogy fogyni nem fog!

2011. dec. 23. 10:09
 17/17 kicsiszolo ***** válasza:
Ne izgulj, a nagy súllyal született babák később indulnak meg. Nem aluszékony, vagy sárga még? Ha igen akkor gyakran szoptasd. Addig szív csak amíg a füle mögötti rész mozog, ha nem akkor már csak cumizza a cicit. Akkor érdemes levenni róla és rátenni a másikra.Egy szoptatás alatt mind a két mellből szoptass így lesz sok tejed és elkerülheted a mellgyulladást.
2012. jan. 1. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!