3 hónapos a babám, ugynéz ki, hogy a férjem megfertőződőtt a bárányhimlővel. Mivel még sosem volt. Félek, hogy a pici is meg fogja kapni, hisz egyhelyiségben élünk vele. Lehet baja a babának, és természetesen a férjemnek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 14:30
1/4 anonim válasza:
Egyikőjüknek sem lesz semmi baja. A férjed hamar túl lesz rajta a pici meg ha meg is kapja akkor jobban odafigyeltek rá, az orvos többet tudna mondani de ne aggódj tesóm is ilyen pici korában lett bárányhimlős, meg sem kottyant neki.
2/4 anonim válasza:
Kicsit ellentmondanék. Addig igaz, hogy a babádnak semmi baja nem lesz minél fiatalabb annál enyhébb a lefolyása, nem lesz semmi baja.
A férjed meg fogja szenvedni.
3/4 anonim válasza:
Ha anyatejes a babád, akkor fél éves koráig- ha csak szopik- védve van általad. Persze ha te átestél rajta. Javítsatok ki, ha tévedek, de én úgy tudom, ez így van.
4/4 A kérdező kommentje:
Én voltam már, és anyatejes, a párom peddig még nem, és már 5 napja lázas.És tegnap óta furcsa bőrpirosodásai vannak a kezein a hátán és a melkasán, de még semmi jele annak, hogy pöttyök lesznek belőle. És rettentően fájdalja a szemét és a fejét.
2009. máj. 19. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!