10 hó körüli kislányotok elvisel bármit is a fején?
10hós lányom van, ugyanez, sapkát alul összetépőzárazom, de kapucnit cibálja, csak rossz irányba, fejpántot egy fotó erejéig sem lehet ráadni, már nem is erőltetem, haja kb 3cm kis semmi:-)))
vagy meg fogja szokni a csatot, vagy olyan haja lesz ami nem igényli a gumit, csatot,de ez idővel szerintem simán változhat, ne aggódj emiatt, lehet ő még nagyon csajos kislány, ha látja a többin, h mennyit lehet vele divatolni;)
addig is:
Hajgumit tettem a hajába, édes kis bálnacopfja volt. 16 hónapos és kb. 2 hónapja MINDENT kiszed, hajgumit, csattot... :-) Hajpánttal nem próbálkoztam, mert azt jobban érezné a fején, és biztos, hogy nem tűrné meg.
Most meg ráadásul azzal is küzdünk, hogy imád a tükör előtt illegni-billegni, és amint meglátja, hogy valami van a hajában - még ha nem is érezné amúgy - már veszi is ki. :-D
Az én lányom is 10 hónapos, simán elvan a csatokkal, hajgumikkal, hajpántokkal. De ő hajjal született, és meg is maradt neki. Így már pár hónaposan elkezdtem "terrorizálni" ilyenekkel. :)
Most meg már muszáj, mert a szemébe lóg a haja. :D
Első lányomnak kb másfél évesen lett olyan haja, hogy tudtam belerakni hajcsatot. Először mindig titokban nyomtam bele a hajcsatot, pl amíg vacakolt a szandáljával, vagy amíg nyomta a liftgombot, szóval el volt foglalva valamivel. Ez így szép is volt, csak sokan megdicsérték az utcán, hogy nahát milyen szép a csatja, hát észrevette, már vette is ki. Aztán rájött, hogy ha ott a hajcsat, akkor többen megdicsérik, így ezek után ki se tette a lábát a lakásból hajcsat nélkül. Jött a sapkás teles időszak, nem erőltettem a gumit, csatot, leszokott róla, mire újra tavasz lett, megint rá kellett szoktatni, de itt már nagyobb volt, lehetett vele beszélni, hogy ezért meg azért kell a hajcsat/gumi. Most 3 éves, simán engedi. Nem mondom, hogy mindig szereti, de elviseli, és nem szedi ki.
A másik lányom még pici, 14 hós, de mivel látja, hogy a nagytesónak sokszor van a hajában valami cucc, így ő is hozza, hogy tegyem bele neki. Egy darabig ott van a hajában, aztán kiszedi, van hogy 5 perc van hogy 2 óra. Az a baj, ha nem látom, ahogy épp kiszedi, akkor a szájába veszi :( így nem nagyon erőltetem neki ezeket a hajcuccokat, mert mindent a szájába vesz :( (a nagy sose volt ilyen mindent megkóstolós).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!