Érdemes pellenkázó szekrényt venni vagy nem feltétlenül fontos?
Fogod latni, hogy mikent lesz a szules utan a derekad...
Azt tudom, hogy en sem szandekozom venni csakis akkor lesz, ha osszedobjak nekem esetleg a joakarok. Vagy oroklok valahonnan.
Egyebkent lehet venni kisagy tetejere rarakhato pelenkazo szeruseget. Amig pici addig a kisagyban is cserelni tudod ahogy novoget forgolodik...elobb utobb lekoltozol a foldre onnan nem esik le :o)
Tényleg lehet venni a kiságyra szerelhető pelenkázólapot.Nézd meg a Brendom honlapján iztos kint van,csak ne náluk vedd meg,mert pokolian drága.
Amúgy mi kiságyastól,pelenkázóstól szivaccsal használtan 25ért vettük a magunkét.Ha rászánsz egy napot jó dolgokat tudsz összevadászni neten alig használtan.Vagy menj el egy bababörzére.Ott is hasznos dolgok vannak.
Amúgy én a magam részéről támogatom a pelenkázószekrényt.Főként mert nem kell akkorát hajolnod.(Az én derekam néha már most is kész van.)Illetve mivel nincs túl sok szekrényünk,így abban lesznek az éppen használatban lévő babaruhák, pelenkák, tisztálkodószerek.Iletve még most remekül lehet tárolni rajta frissen mosott,de még időhiányában kivasalatlan babaruhát:)
Szerintem is megéri befeketeni egybe..Sokkal kényelmesebb lesz neked és a babónak is, ha minden egy helyen van körülötted a pepenkázásnál....
Körülnézhetsz az aróhírdetések között..Jó áron vannak alig használtak..pl. barátnőm 8000 Ft-ért adta el az övét...
köszönöm a válaszotokat!
Azért sokat tudtatok segíteni!
Egészen jó ötletek vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!