Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9-18kg-s autosulest hasznalhat...

9-18kg-s autosulest hasznalhatom, ha a babam meg csak 8,5 kg, viszont a hordozoba mar alig tudom becsatolni, es mar allitani sem tudom? Vagy szigoruan 9kg-tol?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy használhatsz. Nem szentírás, hogy pontosan 9,0 kilós gyerek ültethető bele, főleg, ha a hordozót már kinőtte. Ennyi belefér, a rajta szereplő súly csak megközelítőérték.
2009. máj. 19. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
tedd bele nyugodtan.
2009. máj. 19. 09:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Vegre, szerintem mar nagyon kenyelmetlen lehet neki!
2009. máj. 19. 09:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem a súly a legfontosabb, hanem az, hogy ül-e már a baba.Mert a nagyobb autósülésben már ülnie kell-ami csak akkor jó, ha már bírja.Ált. a 9 kilós gyerekek már korban is ott tartanak, hogy ülni tudnak-ezért ajánlják ezt.
2009. máj. 19. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nálunk ugyanez volt, alig fért el a hordozóban, meg az öv sem érte be. De a védőnő is és a bolti eladó is azt mondta hogy amíg nem ül, ne rakjuk bele. A fiam 10 kg volt vagy fölötte mikor ülni tudott 10,5 hósan, akkor vettünk új ülést.
2009. máj. 19. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is 8,2 kg-val tettem bele először a gyerekülésbe, ami 9-től jó és nagyon élvezte. Igaz, ez dönthető, bár már tud egyedül ülni. Viszont mi sem fértünk el már kényelmesen a hordozóban, hosszú is már a lányom hozzá.
2009. máj. 19. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom most volt 1 éves, 8,3 kg. Karácsony előttől használjuk a nagy ülést. Ha stabilan tud ülni nem lesz gond.
2009. máj. 19. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!