Hogy segíthetnék neki, hogy tudjon aludni? Nagyon meg fázott a lányom és éjjel szinte semmit nem alszunk. Fél óránként felsír, fájdalmasan, alig lehet megnyugtatni.
Köszönöm:)
Nem tudtam hogy hideg szobában kell altatni,sőt én még jól felvettem a termosztátot este,nehogy fázzon.Amúgy mi is így aludtunk este,félig ültem az ágyon Ő meg rajtam,talán úgy könnyebben kapott levegőt.
A fura hogy most meg már majdnem 2órája alszik.Akkor éjjel miért nem?
Szia!
2hete nálunk is ugyan ez volt.
Ismerősöm ajánlotta a Sinupret cseppet amit a fül-orr-gégész ajánlott nekik.Lehet kapni recept nélkül is.3x 10cseppet kell adni belőle.Ez mellett még napi 2x elalvás előtt kentem neki a hátát és a mellkasát Baby Luuf balzsammal.A déli alvás és az esti alvás elött kentem.Nem írtad mennyi idős.De 3hónapos kórtól lehet a balzsamot használni azthiszem.Nemtudom pontosan ennek nézz utána a neten mert nem akarok hülyeséget írni.3-4 nap alatt rendbejött.Ez mellett persze szívtam az orrát.
Remélem segítettem picit.Ha még lenne kérdésed írj nyugodtan!
11hónapos kislány anyukája
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kedves utolsó,köszi a hasznos tippeket.14hós a lányom szóval ezeket már adhatom Neki,megyek gyorsan be is szerzem!!Köszi!!!
Szia!
Igazán nincs mit!Örülök hogy segíthettem és remélem ti is hamar túllesztek rajta!
Jobbmulást a picúrnak!
Kellemes Ünnepeket Nektek!:-)
Szia!
Javult kicsit a nátha?
Én voltam aki ajánlotta a Díszletet és a balzsamot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!