Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy segíthetnék neki, hogy...

Hogy segíthetnék neki, hogy tudjon aludni? Nagyon meg fázott a lányom és éjjel szinte semmit nem alszunk. Fél óránként felsír, fájdalmasan, alig lehet megnyugtatni.

Figyelt kérdés
Voltunk orvosnál,csak a szokásosat mondta,Cebion csepp,orrszívó,orrspray.Szegénynek folyik az orra állandóan,nem kap levegőt,gondolom ezért se alszik..
2011. dec. 20. 14:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos valahogy át kell ezt a pár napot vészelni. Azt viszont tudod, hogy megfázás esetén jól be kell a gyereket öltöztetni, hálózsákba dugni és hűvös szobában altatni? Ami olyan 18 fokos szobát jelent, kimondottan hideget. Viszont a gyereknek nagyon jót tesz és jobban is fog aludni.
2011. dec. 20. 15:03
 2/10 krisztivan ***** válasza:
Nálunk a fotelban ülve alvás segített csak.Én ültem,Ő aludt a vállamon:-))
2011. dec. 20. 15:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Nem tudtam hogy hideg szobában kell altatni,sőt én még jól felvettem a termosztátot este,nehogy fázzon.Amúgy mi is így aludtunk este,félig ültem az ágyon Ő meg rajtam,talán úgy könnyebben kapott levegőt.

A fura hogy most meg már majdnem 2órája alszik.Akkor éjjel miért nem?

2011. dec. 20. 15:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Hüvösebb szoba (max 20 fok) (tegyél egy párnát a feje alá) talán könnyebben tud majd lélegezni. alvás elött huzatoltasd át a szobáját melegítsél be
2011. dec. 20. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Én adok nasivin orrcseppet is éjszakára. Jobban kap levegőt.
2011. dec. 20. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi mindig 18-19 fokos szobában alszunk, jobban felöltöztetve.Jobban aludt a kisfiam a szobába náthásan.És még csak köhögni is alig köhögött.Az orvosok szerint egészségesebb a hűvös szoba,mint a nagyon meleg.Jobbulást!E.
2011. dec. 20. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

2hete nálunk is ugyan ez volt.

Ismerősöm ajánlotta a Sinupret cseppet amit a fül-orr-gégész ajánlott nekik.Lehet kapni recept nélkül is.3x 10cseppet kell adni belőle.Ez mellett még napi 2x elalvás előtt kentem neki a hátát és a mellkasát Baby Luuf balzsammal.A déli alvás és az esti alvás elött kentem.Nem írtad mennyi idős.De 3hónapos kórtól lehet a balzsamot használni azthiszem.Nemtudom pontosan ennek nézz utána a neten mert nem akarok hülyeséget írni.3-4 nap alatt rendbejött.Ez mellett persze szívtam az orrát.

Remélem segítettem picit.Ha még lenne kérdésed írj nyugodtan!

11hónapos kislány anyukája

2011. dec. 20. 22:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Kedves utolsó,köszi a hasznos tippeket.14hós a lányom szóval ezeket már adhatom Neki,megyek gyorsan be is szerzem!!Köszi!!!

2011. dec. 21. 07:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazán nincs mit!Örülök hogy segíthettem és remélem ti is hamar túllesztek rajta!

Jobbmulást a picúrnak!

Kellemes Ünnepeket Nektek!:-)

2011. dec. 21. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Javult kicsit a nátha?

Én voltam aki ajánlotta a Díszletet és a balzsamot

2011. dec. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!