Hány kg 3 és fél hónapos babátok és mennyivel született?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 13:53
11/14 anonim válasza:
Az én fiam 4000 g-mal született, 3 hónaposan kereken 6000 g volt. Sajnos a harmadik hónapunkban betegek voltunk, és a tejem is apadt, úgyhogy nem tudott eleget hízni, de szerintem ahhoz képest ez nem rossz.
12/14 anonim válasza:
22-én lesz 4 hós
4490-el született
8350 .volt egy hete 3.5 hósan
13/14 anonim válasza:
Nincs semmi gond a kislányod súlyával. Egyébként 1/2 éves korára "kell" megdupláznia a súlyát, de ez a mi dokinénink szerint nem érvényes sem a nagy babákra, sem a kicsikre.
Az első kommented előtt írtam, az én lányom 3 hónaposan volt 7100 gramm, Ő le is ment a percentilis-es térképről. 6 hónaposan esett vissza a felső, 97-es görbére. A doktornő mondta is neki, hogy üdv újra a térképen! :)
14/14 anonim válasza:
Szerinte pont jó a súlya a babádnak! A védőnőkre meg ne hallgass! Az enyém korababa, másfél kilóval született 7 hónapra, 8,5 kilós volt, amikor egy éves volt! De neki ugye mindenben vissza kell számolni 2 hónapot, még eredetileg nem is lenne egy éves sem! És a védőnő azt mondta, amikor egy évesen megmérte, hogy hát, ez az alsó határt súrolja ám! A doki meg közbe szólt, hogy hogy mondhat ilyet egy koraszülöttre, aki másfél kilós sem volt! És hogy pont jó súlyban van, se nem vékony, se nem duci! Egy hét múlva mentünk kora utógondozásra, és a főorvos azt mondta, hogy teljesen arányos, pont jó a hossza és a súlya is! Eleve amúgy minden gyerek más! Van olyan, aki annyi idős, mint a gyerekem, tök duci, és alig mozog valamit! AZ enyém meg egy örökmozgó! De a te lánykád pont jó súlyban van! Ne akard, hogy ducibb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!