Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehetne tenni annak...

Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy a 3 hónapos kisfiam 6x egyen 1 nap és ne 7x?

Figyelt kérdés
Nagy baba, de nem kövér (64 cm és 6,5 kg) és 1-1 étkezésre 180 ml-ket eszik (anyatejet 3x, a többi étkezésre tápszert). Már így is furcsállom, hogy ilyen sokat eszik ahhoz képest, hogy még csak 3 hónapos, bár tényleg nem kövér, pont arányos kisfiú. Jó lenne, ha valahogy 1 étkezést ki tudnánk iktatni a napunkból, vagy ha a 3 órás etetés helyett már 4 óránként tudnánk etetni. Valamit tudtok javasolni? Köszi!
2011. dec. 19. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy miért szeretnéd ezt. Az én 5 hónapos lányom is 3 óránként eszik, ráadásul éjszaka is kel enni. Nincs ezzel semmi baj.
2011. dec. 19. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy 3 hónaposnál szerintem ez még nem megoldható... nyilván éhes azért eszik.Majd magától többet alszik, és elhagy 1 evést, mikor már nem lesz rá szüksége.

De miért akarsz 1 étkezést elhagyni??

2011. dec. 19. 10:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Az ismerőseim közül mindenki csodálkozik, hogy miért eszik még ilyen sokszor és ilyen sokat 1 nap a babám, hiszen nekik már ilyenkor csak 5x-6x evett...
2011. dec. 19. 10:09
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
neki még 3x kell ennie!
2011. dec. 19. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó biztos elírt valamit...

Szóval ne hallgass rájuk. Az is lehet, hogy rosszul emlékeznek. Etesd a babádat ahányszor csak éhes. Majd később csökkenni fognak az étkezések.

2011. dec. 19. 10:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

huha, jobb ha most leállsz azzal,hogy az ismerőseidre hallgatsz, és az ő babájukhoz méred a tied:)

ezt jóindulatból írom, mert majd meglátod, hogy jönni fognak a "még nem forog??hogy lehet??" vagy "még nem mászik/jár?pedig az enyém már csinálta ilyen idő korában" jellegű kérdések, amitól csak frusztrált leszel.

Új fejlődik, annyit eszik babád, ahogy az neki jó:)

Tényleg nem piszkálódásból írtam.

2011. dec. 19. 11:12
 7/10 anonim ***** válasza:
10.36-asnak van igaza. Akkor etesd, amikor éhes. Majd magától csökken az étkezések száma, legalábbis nálunk így volt.
2011. dec. 19. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne az ismerőseidre hallgass, hanem a babád jelzéseire!
2011. dec. 19. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Az enyém 4 hónapos és még mindig 8-9 alkalommal szopik. Engem is mindig cseszegetnek érte, de letojom. Ez max. nekem fárasztó. Úgyis annyit esznek, amennyi kell nekik. Ne törődj másokkal!
2011. dec. 19. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:

10,23-as vagyok!

Bocsánat,igen,elírtam!

Azt akartam írni,hogy 3 óránként kell ennie!

Köszönöm a kedves lepontozást!!

2011. dec. 19. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!