10 hós baba ihat már Sió Vitatigris gyümölcslevet? Ti milyen gyümilevet adtok babátoknak?
Hát én kb másfél éves koráig csak ilyen babaleveket adtam csak neki. Tudod ilyen bébiételgyártók általit. Aztán néha kubu, keveset és málnásat még nem. meg ilyen topjoy-os kis üveges levet, amin rajta van hogy hány %-os és van amelyik cukormentes. De leginkább vizet adtam neki, annál jobb nincs, pláne ilyen melegben! Még a tea is jó!
Szóval szerintem 10 hónapos babának ne adj még ilyet, túl cukros stb.
Majd két évesen néha néha! Víznél jobb nincs!
Esetleg ha akarsz kis változatosságot, csavarj te narancsot, főzz teát, vagy vízbe rendes citrom facsart levét és picike cukrot, épp hogy íze legyen. De hidd el a szomját, pláne ilyen melegben legjobban a víz oltja! Forralt, vagy babavíz!
Minél később szoktatod hozzá ilyen cukros ízekhez annál később fog rászokni és a fogai addig vannak a legjobb biztonságban!
Úgyhogy szerintem ne adj!
Szerintem adhatod neki. Az én lányom még nincs 10 hós, éppen ma kóstoltattam vele Cappy őszilevet. Én ittam és annyira nézte, hogy nem volt szívem nem megkóstoltatni vele.
De adtam már neki babagyümileveket, frissen facsart gyümilevet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!