Még valaki akinek a babája csak a levegőn tud elaludni?
Tudom, hogy kell nekik a levegőztetés, de a 3 és fél hós kisfiam egyszerűen nem képes elaludni, csak kint. Miután lemegy a nap természetesen nem tolom már ki, de így 1 órát is kínlódunk mire nagy nehezen elalszik bent.
elég kikészítő...

Szerintem is ringatás lehet itt a 'gond'.
Próbáld meg így:
1) Hasra fekteted, majd be a cumit és kezd el picit paskolni a fenekét. Közben susogj neki halkan.
2) Hasra fordítod, majd be a cumi. Egyenletesen elkezded simogatni a hátát fentről lefelé, majd lentről felfelé.
Úgy tudom még másképp mondani neked, mintha pl. festenél. Ilyen mozdulatokat csinálj. Ne is erősen, de ne is lágyan. Kettő között találd meg az ütemet. Ez amolyan 'ringatós' altatás. Közben, ha szükséges susogj neki szintén halkan.
Esti alvás előtt pedig valami állandó dolgot rakjatok be.
Nálunk apja - lánya közötti 'lézer show' a menő. Ilyenkor párom a lányunk sötét szobájában elemlámpával világít ütemesen dúdolás közben. Ez eltart 10-20 percig. Attól függ, mennyire fáradt a leányzó.
Ez kezdetek óta program náluk, ilyenkor tudja a lányunk, hogy kezdődik az éjszaka és a hosszú alvás :))

Sztem is igazuk van az előzőeknek!Nem hiszem hogy a levegő miat tud csak ott elaludni hanem inkább a babkocsi miatt!Mégha nem is tologatod,ringatod akkor is az egy szűkebb hely mint a tágas kiságy,és még ők emlékeznek a méhen belüli szük helyre ami megnyugtatja őket!
próbáld meg a kiságyban is ezt az állapotot létrehozni!Én a szopipoárnát tekertem köré vagy bebugyoláltam egy nagy takaróba vagy még jó a pólya is!
Én is azt javaslom hogy próbáld meg a kiságyba szokatni mert később meg fogsz szenvedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!