Anyukák! Hány gyermeketek van? (Nemeket, életkorokat nyugodtan írhattok hozzá! ) Hányat terveztek még? Kisfiút vagy kislányt?
Két 7,5 hónapos fiam van, szeretnénk még két lányt és még egy fiút vagy lányt.
27N
28 éves leszek a jövő hónapban.Két kisfiam van 5 és 2,5 évesek.Nem tervezünk több gyereket, bár azért jó lett volna még egy kislány, de nem valószínű ,hogy lesz.
Már a másodikat is kislánynak vártuk, de egyébként meg így,hogy mind a ketten fiúk tök jól el vannak együtt, persze lehet,hogy ez akkor is így lenne ha nem lennének egyneműek.
Először is a 00:36 válaszolónak őszinte részvétem a férjed miatt és rengeteg erőt kívánok neked a jövőben :)
Nekem két lányom van mindketten áprilisban születtek egyik három másik egy éves lesz.Minden vágyam hogy lehessen még egy babánk de nem lesz mert igen sajnos én úgy gondolom hogy ebben a mai világban a pénzt kell nézni még akkor is ha a szíved mást diktál.Mert nem kicsiként kerülnek sokba a gyerekek hanem ovitól sulitól kezdve.Szerintem pedig ha már itt nem tudsz megadni neki mindent külön óra stb minden ami pénzbe kerül akkor hátránnyal indul az életben és esélye sem lesz arra hogy valamire vigye
41 éves vagyok. 19 éves a lányom, 13 éves iker fiaim a középsők, 3 éves a legkisebb fiam.
Többet nem fogok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!