Kiborultam! 15 hónapos fiam minden este én altatom el, éjjel 3x is ébred, akkor is én kelek fel hozzá, mit tegyek?
Az én fiam 14 hónapos, cicin alszik el, és éjjel rengetegszer kel fel. Kb 5- 6 alkalommal (ilyenkor vagy cici, vagy sétálgatás,ringatás megy, de ha olyanja van, akkor 3 órán keresztül nem alszik vissza).A Férjem segítene, de nem tud. Sajnos kicsi korában, pont azért, mert másnap dolgoznia kellett, mindig én mentem be hozzá, így ezt szokta meg. Nekem most volt egy nagyon mély hullámvölgyem, amit úgy oldottunk meg, hogy amikor nem akart el vagy visszaaludni, akkor a Férjem is átjött, és együtt néztük, hogy játszik, vagy nézegettünk könyvet együtt,és felváltva szundikáltunk.Jót tett nekem, hogy nem egyedül kellett kínlódni vele a sötétben. Ja, az én Fiam sem alszik nappal, max kétszer fél órát, tehát nem az van, hogy nappal kialudná magát.
Egyébként megfigyeltem, hogy akinek alszik a gyereke, az elképzelhetetlennek tartja, hogy vannak olyan gyerekek, akik nem hajlandóak erre, és úgy gondolják, hogy minden esetben a szülő tehet csak az egészről. Nálunk például szigorúan ugyanúgy megy az esti rituálé azóta, amióta hazajöttünk a kórházból, és ennek ellenére nem megy a dolog.és a cici kérdést sem tudtam éjszakára megoldani, pedig több mint egy hétig kínlódtam vele éjjelente, hogy nem adtam oda neki, és mégsem sikerült leállnunk vele.
Ez van, én megértem a problémádat, és ha nem is rendszeresen (mert másnap kemény lehet 12 órát dolgozni), csak addig, amíg újra erőre kapsz, jó lenne, ha az apuka is be tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!