Miután kifőzöm a babám edénykéit, azokon egy ilyen fehéres réteg marag, gondolom vízkőszerű valami. Hogyan lehet ezt elkerülni? Letörölgessem utána?
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 10:44
1/4 anonim válasza:
Citromsav vagy citromlé (kicsi) a főzőlébe!:)
2/4 anonim válasza:
Igen, vízkő.Idiótán hangzik, de én forralt vízben főztem ki őket.Szóval vízforralóval melegítettem vizet és utána átöntöttem a már leüllepített vizet a forraló edénybe.
Gondolom az áttörlés is bevált volna, csak én ilyen körülményes vagyok.:)
3/4 anonim válasza:
nekem akkor szokott olyan lenni, miután tejet forraltam benne, rendesen ki kell pucolni. lehet az a klórtól is, vagy a mosogató nincs leöblítve rendesen, párszor be kell áztatni vizbe, lehetőleg nem kemény vizbe és felforralni, hogy jobban kimenjen belőle a szer, vannak oylan anyagú edények, maiket nem szabad mosogató lébe tenni, mert megszivják magukat és alig áznak ki, azokat isma meleg vizzel kell mosni meg szivacs.
4/4 anonim válasza:
próbálkozhatsz ecettel is, meg citromlével, de azokat is utána jó alaposan ki kell őbliteni belőle, nem haboznak, csak az illatuk ízük marad meg könnyen. viszont jó oldó szerek, és a meleg víz is az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!