Milyen karácsonyi mesék vannak ami 14hós babának is való? És a Ti babátokat melyik mese köti le?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 19:42
1/16 anonim válasza:
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
hát ez a disznós nagyon gáz:DD akkorát röhögtem rajta....hogy néznek már ki??:))
de a hangok nagyon aranyosak:)
6/16 anonim válasza:
Peppanak hívják. Megy a minimaxon is, minden nap magyarul.
7/16 anonim válasza:
kisfiam 1,5 éves: ezeket imádja, kb 3 hónapja, (én már ki vagyok tőle): Teletubbies, Barney és barátai, most a legújabb az Uki,ő egy nagyon édes kis "lény" , nem beszélnek benne, de édes. Minimaxon is megy.Persze a gyerekdalok és mondókák.
8/16 anonim válasza:
utolsónak: és ezek mitől karácsonyiak!?!?!?
9/16 anonim válasza:
5-ös vagyok...nincs TV-k,ezt a disznósat is csak a brit angol miatt nézetném a fiammal,amúgy tényleg nagyon gnóm szerintem:))
10/16 anonim válasza:
20:33 vagyok: Teletubbies karácsonya, és az Ukiból is van karácsonyis. A Barneyből nem biztos, de azért gondolom, nem gond, hogy leírtam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!