Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Chipolino...

Mi a véleményetek a Chipolino Felice (9-36 kg-ig) autósülésről?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Bár nem ismerem, de nem ajánlanám, mert 9-36-os, ezek általában a legkevésbé biztonságos ülések, ráadásul erről a márkáról még egy töréstesztet se találtam sehol.

Inkább vegyetek egy 9-18-as, ismertebb márkájú ülést. Pl. Nania. Nekünk Nania van, és akárki akármilyen rosszakat ír róla, én elégedett vagyok vele, a töréstesztje sem rossz - persze nem nem "kiváló", hanem csak "közepes", de ez ilyen árkategóriánál szerintem teljesen jó.

2011. dec. 22. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
CSAK közepes,úúúristen!!!!!Miért nem KIVÁLÓÓÓÓ??Nekem nem volt gyerekülésem a trabiban és élek.Hát ez hogy lehet?Te meg kételkedsz abban az ülésben aminek nincs töréstesztje?Miért?A Suzuki is törik mégis képzeld van olyan elvetemedett ember aki jár vele...
2011. dec. 22. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Előző vagyok. Igen, neked lehet, hogy nem volt autósülésed, sőt, nekem se volt, és igen, élünk, viszont rengeteg sok gyerek halt meg vagy szenvedett komoly sérülést amiatt, hogy nem volt gyerekülésük.

És igen, kételkedem abban az ülésben, aminek nincs tesztje, mert máshonnan honnan lehet tudni, hogy mennyire védi meg a gyereket? Az, hogy megfelel az alapkövetelményeknek, az nem jelenti azt, hogy tényleg igazán biztonságos. Persze egy ilyen ülés is jobb a semminél.

És képzeld, nekünk is Suzukink van. ^^

2011. dec. 22. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Na akkor még furább amit a gyerekülésekkel kapcsolatos elvárásairól ír.....Nekünk nem suzukink van csak egy drága autóban törésteszt nélküli ülésünk...:-)
2011. dec. 22. 23:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de mégis mi a fura ebben?

Mindenből olyat szeretek venni, amiről már van tapasztalat (gyerekülésnél ez a törésteszt).

A Suzukiról meg nem hallottam rosszat. Igen, lehet, hogy nem egy hiper-szuper kocsi, de a célnak megfelel. Sőt, még töréstesztje is van, ami nem is olyan rossz...

2011. dec. 22. 23:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de most már végképp elbizonytalanodtam ...
2011. dec. 22. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindegy,én nem azt mondtam,hogy a suzuki sz@r közelebbról nem ismerem.Nekünk egy olasz gy.ülésünk van nem izzad bele a gyerek nyáron mert szellőzik oldalvédelemmel van ellátva 4 fokozatban állítható és láthatólag szuper kényelmes.38000 ft körül volt és nem volt közzétéve töréstesztje az a németeknek mániájuk.De ha valaki kiváló törésteszttel rendelk. ülést vesz egy alacsony töréstesztű autóba vagy egy kiváló t.tesztű autóba vesz egy töréstesz nélküli láthatóan jó gy.ülést akkor melyik a jobb....?
2011. dec. 22. 23:35
 8/9 anonim ***** válasza:
...akkor NE ADJ ISTEN! vagy az autó marad meg vagy az ülés?
2011. dec. 22. 23:36
 9/9 Dékány Ivett válasza:
Nekünk ilyen ülésünk van, és nyyugodt szívvel ajánlom ezt a típust, persze csak akkor ha már fixen ül a gyerkőc és kicsit már nagyobb. Mi akkor vettük, amikor Lili 16 kg volt, nemsokára pedig lefogjuk szedni a háttámlát és akkor ülésmagasítónak fogjuk használni.
2012. nov. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!