Mi a véleményetek a Chipolino Felice (9-36 kg-ig) autósülésről?
Bár nem ismerem, de nem ajánlanám, mert 9-36-os, ezek általában a legkevésbé biztonságos ülések, ráadásul erről a márkáról még egy töréstesztet se találtam sehol.
Inkább vegyetek egy 9-18-as, ismertebb márkájú ülést. Pl. Nania. Nekünk Nania van, és akárki akármilyen rosszakat ír róla, én elégedett vagyok vele, a töréstesztje sem rossz - persze nem nem "kiváló", hanem csak "közepes", de ez ilyen árkategóriánál szerintem teljesen jó.
Előző vagyok. Igen, neked lehet, hogy nem volt autósülésed, sőt, nekem se volt, és igen, élünk, viszont rengeteg sok gyerek halt meg vagy szenvedett komoly sérülést amiatt, hogy nem volt gyerekülésük.
És igen, kételkedem abban az ülésben, aminek nincs tesztje, mert máshonnan honnan lehet tudni, hogy mennyire védi meg a gyereket? Az, hogy megfelel az alapkövetelményeknek, az nem jelenti azt, hogy tényleg igazán biztonságos. Persze egy ilyen ülés is jobb a semminél.
És képzeld, nekünk is Suzukink van. ^^
Most nem azért, de mégis mi a fura ebben?
Mindenből olyat szeretek venni, amiről már van tapasztalat (gyerekülésnél ez a törésteszt).
A Suzukiról meg nem hallottam rosszat. Igen, lehet, hogy nem egy hiper-szuper kocsi, de a célnak megfelel. Sőt, még töréstesztje is van, ami nem is olyan rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!