Főzitek, vagy sütitek inkább a zöldségeket a babának?
Azért kérdezem, mert én szinte mindent, amit sütni lehet, azt sütőzacskóba teszem egy pici vízzel és sütöm. Alig főzök valamit. Nekem kényelmesnek tűnik, gyors, nem fut ki a víz, nem kell szűrni, tulajdonképpen még edényt mosni sem és tutira megpuhul minden egyenletesen.
Ez maradhat így, vagy néha-néha "illene" valamit főzni is, jobb-e a főzött zöldség, mint a zacskóban sütött?




















Én is párolom!
Így sokkal ízesebb az étel és minden vitamoin is benne marad!





Szió!
Én sütöttem. Valahol olvastam, hogy sokkal ízletesebbek így a zöldségek. Természetesen megkóstoltam így is, úgy is és valóban finomabbak voltak így.
MAjd eszik főtt zöldséget a picúr, ha már ugyanazt eszi, amit ti.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor sütögetek tovább is, meg a héten úgyis be akarok szerezni egy pici lábast külön a babaételeknek (mert eddig még azt sem vettem, hiszen nem is főztem) és akkor kipróbálom párolva is. Összehasonlítom az ízeket, megnézem, hogy van-e különbség, mert most rákerestem és tényleg megmaradnak elvileg a vitaminos zacskóban is, meg párolásnál is.
Amúgy ez a zacskóban sült zöldség nekem is nagyon ízlik, eddig én csak húst sütöttem így magunknak, de amióta megkóstoltam a gyerek édeskrumpliját, cékláját, stb., azóta már eleve olyan mennyiségeket sütök neki, hogy nekem is maradjon belőle csipegetni való. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!