Hogy tetszik a FLÓRIÁN név?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 13:50
1/31 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár sokszor focisták ugranak be erről a névről. Annak idején nálunk toplistás volt a Milán mellett, de aztán kislányunk született.
2/31 anonim válasza:
Hihi nálunk is a Milán mellett volt toplistás és nekünk fiunk is lett de Milán lett végül, ma már lehet inkább a Flóriánt adnám mert a Milán irtó gyakori lett ( már a 8.leggyakrabban adott fiúnév volt 2010 ben).
Szerintem dallamos szép és különleges név, és felnőtt korában is szép lesz. És az miért baj hogy a focista (is) beugrik egyeseknek? :) Ő egy pozitiv személyiség :)
3/31 anonim válasza:
Nekem az első helyen állt,még valaki azt nem mondta,hogy kissebségi név.
5/31 anonim válasza:
Nekem tetszik,egy kisfiút ismerik,akit így hívnak,ő is tetszik.Egy okos,talpraesett kissrác.
6/31 anonim válasza:
Flórián, üzletközpont Óbudán! Nekem nem tetszik, nem adnám a gyerekemnek, de annyira nem rossz, hogy ha mást így hívnak akkor fognám a fejem.
7/31 A kérdező kommentje:
Hát mi nem Pest környékén lakunk,úgyhogy ez az üzletközpont nem ugrik be senkinek!
Hogy kisebbségi név lenne???Szerintem nem,ennyi erővel minden névre mondhatnánk ezt!
Köszi Mindenkinek a válaszokat! :-)
2011. dec. 14. 16:02
9/31 A kérdező kommentje:
Győr-Sopron megyében :-)
2011. dec. 19. 16:06
10/31 anonim válasza:
nem kisebbségi név, komoly név, én nem ismertem senkit, akit így hívtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!