Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elkezdem a tápszert utána...

Ha elkezdem a tápszert utána mindig kell adnom? Úgy értem ha havonta max.5x kap nem baj?

Figyelt kérdés
10 hetes a babám.
2011. dec. 14. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Bajnak nem baj, csak felesleges pénzkidobás, mert egy csomag tápszert felbontás után 3 hétig lehet adni. Ha te nem adsz neki, csak hetente mondjuk 1szer, akkor több, mint a fél csomaggal ki kell dobnod. A másik félő dolog, hogy rájön, hogy cumisüvegből könnyebben jön, cumizavaros lehet, és akár el is hagyhatja a szopizást.

Ha szoptatni szeretnéd, és úgy érzed kevés a tejed, akkor próbálj valami tejszaporítót keresni, ami nálad beválik, ha meg utazás (vagy iskola) miatt otthon kell hagyni apára, nagymamára, és akkorra szeretnéd, akkor próbálj fejni, fagyasztani, hogy legyen tartalék ilyen esetekre is.

2011. dec. 14. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül lesz cumizavaros a gyerek, a lányomat születése óta félig szoptattam, félig tápszerrel etettem. Most hat hónapos, már tejpépet és főzelékeket eszik, és csak két hete hagyta el a cicit szinte teljesen.

Kérdező, ha úgy érzed kevés a tejed a babának, tedd gyakrabban mellre a kicsit, és nem kell hozzátáplálnod. :) Ha mégsem sikerül így sem kielégíteni az étvágyát, akkor használj tápszert.

2011. dec. 14. 11:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Attól nem félek, hogy nem tud majd szopizni, mert az első babának lekötő tápszert kellet adnom a bukás miatt minden szopi előtt 10ml-t és nem volt gond 14 hónapig szoptattam.

Tisztában vagyok vele, hogy 3 hétig használható fel a tápszer.

Nem a tej mennyiségével van a gondom, hanem megjött a mensim és 3 napig szinte nem tudtam szoptatni, mert megváltozott az íze és a lefagyasztott tejet nem tudta üvegből inni, mert nagyon híg és folyót neki pedig csak rágta nem szívta meg /avat üvegből/. Legközelebb megpróbálom más üvegből / Dr. Brown's üvegem van még/ hát ha azzal menni fog, ha ez sem akkor még pohárral próbálkozom vagy Nurofenhez kapott adagolóval.

Szóval, a köv. mensi miatt gondolom, hogy 2-3 nap megint nehéz lesz és a tápszer sűrűbb mint a tej és talán azt elfogja fogadni.

2011. dec. 15. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!